kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ayın burcunuza yaptığı etkileşimler bu gün aileniz ve paylaşımlarınız konusnda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bu gün maddi konular gündemde olabilir kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Karşıt burcunuz Akrepteki ayın Uranüsle gerilimli açısı birebir ilişkilerinizde sinirli davranabileceğinize dikkat çekiyor. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün rutin işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışma ve yorgunluklarının bedeniniz üzerinde negatif etki yaratmaması için huzurlu ortamları tecih etmelisiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Toplumsal konuların ön planda olabileceği bu gün eğlenceye her zamankinden daha fazla ilgi göstermeniz mümkün. Akrep burcunda bulunan ayın Merkürle rahat etkileşimi aşk yaşantınızda iletişimin önemini açıklıyor.Beklenmedik sürprizlere hazırlıklı olun..


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bu gün eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda biraz zorlu bir zamanda bulunuyorsunuz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün Güneş burcunuzda ilerlemeye başlıyor ve yaşam enerjinizi ve sevincinizi destekleyecek etkiler vermeye başlıyor..Sevdiklerinizden ihtiyacınız olan konularda destek görebilirsiniz. Ayın olumlu etkileri diplomatik ve artistik yeteneklerinizi arttırırken aşk konusunda şansınızı açıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bu gün harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün. Hisseli paralar ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor. Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz oldukça yüksek.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzda bulunan ayın konumu girişimci yönünüzü güçlendirirken yapmak istediğiniz her iş için enerji sağlıyor. Fakat özellikle işbirlikleri konusunda alacağınız kararları uzun vaadeli düşünmeniz sizin için yararlı olacaktır. Parasal nedenlerden ötürü kısa süreli bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bilinçaltınızın oldukça aktif olacağı bu gün yaratıcı çalışmalarınız için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Fikirleriniz çalışmalarınız için iyi bir zemin oluşturabileceğinden araştırmaya ağırlık vermelisiniz. Planlama konularından zevk alabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bu gün sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Fiziksel bakımdan formda oluşunuz kendinize olan güveninizi arttırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ayın burcunuzdaki Uranüse yaptığı sert etkileşim özel yaşamınızdaki sorunları işinize yansıtabileceğinizi belirtiyor. Yine de mesleki konularda titizlikle hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İletişiminizin yoğun olabileceği bu gün sürpriz ziyaretlere açıksınız. Yabancı kültürlere ve felsefi tartışmalara ilgi duyabileceğiniz görülüyor. İnançlarınız doğrultusunda çalışmak hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır