kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Dünyalar kaçtı


Kırmızı siyahlılar UEFA Kupası 1.tur ilk maçında İsveç'in Halmstads takımı karşısında avantajlı bir skor elde edemedi. G.Birliği, Selakoviç'in golüne Thomas ile cevap verdi
G.Birliği, UEFA Kupası 1.Tur maçında İsveç'in Halmstads BK takımı ile 1-1 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan G.Birliği ilk atağını 1.dakikada geliştirdi. Thomas'ın kullandığı korner atışından gelen topa Youla, ceza sahası içerisinde sert vurdu. Kaleye gitmekte olan topu kaleci Svensson son anda kornere çeldi. 8'de Halmstads öne geçti. Hansson, kafayla Selakoviç'e aktardı, bu futbolcu kalenin önünde topu filelere gönderdi: 1-0. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci devrede Başkent ekibi gol kaçırma rekoru kırdı.

Ah İsmail Güldüren ah
48'de İsmail Güldüren ortaladı. Youla kale yerine topu dışarı attı. 60'da M'Bayo'nun kendi çabasıyla ceza alanına kadar getirip ortaladığı top, defanstan sekerek İsmail Güldüren'in önüne düştü. Bu futbolcu, topu boş kale yerine auta attı. 79'da beklenen gol geldi. Thomas'ın vuruşu Youla'ya çarparak ağlara gitti ve skor 1-1 oldu. 88'de İdris'in soldan ortaladığı topa M'Bayo, yakın mesafeden kafayla vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır