kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Susurluk davasında temyiz kararı 24 Ekim'e kaldı
Susurluk kazasından sonra ortaya atılan iddialarla ilgili olarak yargılanan Özel Harekat Dairesi eski Başkan Vekili İbrahim Şahin ile MİT eski görevlisi Korkut Eken'in de aralarında bulunduğu 12 sanığın 4'er yıl ağır hapis cezasına çarptırıldığı davanın temyiz duruşması Yargıtay'da yapıldı. Temyiz istemine ilişkin kararın 24 Ekim'de açıklanacağı bildirildi.

Kutan, "ABD ve Afganistan'ın tavrı çok erken ve hissi" dedi
SP Genel Başkanı Recai Kutan, hem ABD'yi, hem de Afganistan'ı eleştirdi. Mısır'ın Ankara Büyükelçisi El-Şezli'yi kabulünde konuşan Kutan, ABD'ye yapılan terörist saldırıyı kimin yaptığının kesin olarak bildirilmediğini belirterek, ABD ile Afganistan'ın ortaya koydukları tavırları "erken ve hissi bulduklarını" söyledi.

Saadet Partisi, tarımla ilgili genel görüşme istedi
Saadet Partisi, TBMM'de tarım politikasıyla ilgili Genel Görüşme yapılmasını istedi. SP'nin TBMM Başkanlığı'na sunduğu önergede, izlenilen politikaların tarım sektörünü tamamen bitireceğini, tarım sektöründeki bu çöküşün ekonomik ve sosyal hayatı daha da zora sokacağı ifade edilerek "Kırsal kesim, açlık sınırı altına itilecektir" denildi.

ANAP'ın Kartalkaya'daki parti kampı bugün başlıyor
ANAP Başkanlık Divanı üyeleri, il başkanlarıyla Kartalkaya'da bugün kampa girecek. ANAP, Başkanlık Divanı üyeleri ile il başkanlarını 21-22-23 Eylül tarihlerinde Bolu Kartalkaya Kartal Otel'de toplayacak. Dileyenlerin eşleriyle birlikte katılabilecekleri toplantılar, kongre sonrası parti politikalarını belirlemeye yönelik.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır