kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

MHP'nin 9 x 9 Anadolu turnesi törenlerle başladı


MHP'lileri 9 bölgeye uğurlama törenine katılan Bahçeli, "Milliyetçi hareket, milletine hesap vermek için Anadolu yollarına düştü" dedi
MHP milletvekillerinin 9 bölgeye 9 heyet göndererek Anadolu'yu gezme programı dün törenle başladı.

MHP'nin Balgat'taki Araştırma ve Geliştirme Merkezi'nde düzenlenen törene MHP lideri ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli de katıldı. Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, başlattıkları çalışmanın önemli bir dönemeci ifade ettiğini belirterek, "Milliyetçi Hareket, canından çok sevdiği milletine hesap vermek için Anadolu yollarına düşmektedir" dedi.

DERTLEŞME FAALİYETİ
Türkiye ve dünya şartlarının ağırlaştığı, ekonomik krizin dar gelirli vatandaşları bunalttığı bir süreçte toplumsal dinamizm ve özgüveni harekete geçirmek istediklerini ifade eden Bahçeli, hem vatanseverlik, hem de duydukları sorumluluğun toplumsal dayanışma ve dertleşme faaliyetine girişmeyi zorunlu kıldığını belirtti.

Türkiye'yi gezme faaliyetinin demokrasi tarihinde önemli bir yer tutacağını da dile getiren Bahçeli, "MHP bugün ilk adımına şahit olduğumuz uygulamayla milletiyle doğrudan iletişim kurma seferberliğini başlatmış bulunmaktadır" dedi.

"Partimiz, vatandaşı oy deposu olarak gören klasik siyasi zihniyete son vermek istemektedir" diyen Bahçeli, siyasetin ve siyasetçinin sorunları aşmak için en büyük güç kaynağını toplumdan alacağı destek ve ilginin oluşturduğunu belirtti.

Bahçeli, vatandaşlarla dertleşmek için Anadolu yollarına düştüklerini, milletin kritik dönemde en çok sabır, moral ve güvene ihtiyaç duyduğunu, geziye katılanların bunların birer yayıcısı olacağını kaydetti.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır