kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


İç ve son

Gençlerbirliği, UEFA yolunda ağır yara aldı. Suçlu kim? Suçlu; ne isimleri "son" ile biten İsveçliler'di ne de Halmstad'ın tek golünü atıp G.Birliği'nin Avrupa hayallerini büyük ölçüde "iç" eden Selakoviç'ti. Sonu hazırlayan bizim Belçikalı'ydı ve onun için bu ne ilk ne de sondu.

Sezon başından beri savunmada alarm üzerine alarm veren G.Birliği dün yine darbeyi bu bölgeden yedi. Haftalardır yazılıyor, çiziliyor. "Savunmada problem var. O problem, takımın geneline yayılıyor" diye. Gördük ki G.Birliği'ne ne bir musibet ne bir nasihat işe yaramış. Hadi Meeuws'un Türkçesi yok okuyamıyor. Peki Tolga ve iki yanında bulunan Ömer ve Beyhan hiç mi eleştirilerden nem kapmıyorlar?

Hayaller 'iç' oldu

Dün futbol adına inanılmaz şeyler gördük. İsveçliler 8.dakikada golü bulduktan sonra 5'li savunmalarını 7'leyip forveti teke indirdiler ve ister inanın ister inanmayın bizim Belçikalı o tek forveti maç boyunca 3 çakılı savunmayla kontrol etti. Oysa G.Birliği'nin ileride çoğalmaya o kadar çok ihtiyacı vardı ki. 3-5 kez, o da biliyoruz ki teknik planların başında, futbolcuların iradeleriyle gelişti, G.Birliği, forvette çoğaldı. Bir de gol buldu.

Ama İsveçliler, yabancısı oldukları Üsküdar'a yakından tanıdıkları atlarla ulaşmışlardı.

Ankara'da hayallerimiz "iç" oldu. Şimdi yeni hayal için gözümüzü İsveç'e çevirdik. Ne demişler umut fakirin ekmeği, ye Meeuws ye.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır