kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Ciddiyetsizlik

Futbolda kazanmak istiyorsan yakaladığın gol pozisyonlarını değerlendireceksin. Hele bir de deplasmanda oynarsan attığın 1 gol çok değer kazanır. Ama Gaziantep takımına baktım. İlk 10 dakika içerisinde 7 korner kazandı, 2 net pozisyon yakaladı.

Hele Mustafa o kadar ciddiyetsiz, o kadar sorumsuz ki bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. İlk yarıda mavi baldırla oynadı, 2.yarıda beyaz baldırla. Bunları değiştireceğine kafa yapısını değiştirse daha iyi olur.

G.Antep takımı kalite olarak rakibinden daha üstün. Ama öyle bir ciddiyetsizlik vardı ki bu takımın kazanabileceği maçları bile böyle rahatlıkla vermesi normaldir. Fatih aynı Mustafa gibi. Zaman zaman G.Antep, hücumda rakibini 4'e 1 yakaladığı pozisyonlarda bile topu savunmaya kaptırdı. Yazık bu Batista'ya. 90 dakika boyunca sahada basmadığı yer kalmadı. Sahayı adeta enine boyuna biçti. Gaziantep, bu kadar rahat kazanabileceği bir maçtan mağlubiyetle ayrılıyorsa rövanş için de endişelendik. Elenirse bu takım ciddiyetsizlikten kaybedecektir.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır