kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Muhteşem dörtlü


Sinemamızın dört büyük kadın oyuncusu Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit bir televizyon filmi için biraraya geliyor
Türk sinema tarihinin dört 'dev' kadın oyuncusu geçtiğimiz aylarda Ankara'da yapılan 'Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali'nde biraraya gelmişti. Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın ve Hülya Koçyit'ten oluşan muhteşem dörtlü, büyük bir heyecanla el ele tutuşarak sahneye çıkmış ve dakikalarca ayakta alkışlanmışlardı. Oynadıkları tüm filmlerin başrol oyuncusu oldukları için hiçbir filmde biraraya gelemeyen bu oyuncular, şimdi bir televizyon filmi projesinde buluşuyor. Ankara'daki buluşmanın ardından film yapımcılarını peşinden koşturan oyuncularımız nihayet bir filmde bir araya gelmeye karar verdiler.

ÖNCE GİRİK KABUL ETTİ
Alev Alatlı'nın senaryosunu yazdığı, birisi evli dört arkadaşın yaşam mücadelesini anlatan televizyon filmi için ilk kabul Girik'ten geldi. Doktor rolünü canlandıracak Girik, "Bu buluşma ilkinde çok heyecanlıydı. Kamera karşısında daha heyecanlı olacak. Gerçekleşmesini çok istiyorum" diyor. Henüz proje aşamasındaki filmde, usta oyuncular tek evli arkadaşlarının evliliğini devam ettirebilmesi için mücadele edecek. Filmde, evli kadını Şoray'ın oynaması bekleniyor. Henüz Girik'in dışındaki oyunculardan cevap alınmadı ancak senaryoyu okuyan diğer sanatçıların da teklfi kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bülent İPEK

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır