kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kurtuluşunu naklen izlediler


ABD'deki saldırıların ardından, ikiz kulelerde çalışan Eftal'den haber alamayan Türkiye'deki yakınları, onun kurtuluşunu TV'den izlediler
Gölcüklü Soğukoğlu ailesi, New York'taki ikiz kulelere düzenlenen korkunç saldırının ardından, kulelerde çalışan yeğenleri Eftal'in akıbetini korku içinde beklemeye başlamıştı. Gözlerini televizyondan ayıramayan Soğukoğlu Ailesi, saldırının ardından korku içinde kaçan insanlar arasında Eftal'i gördükleri an derin bir "oh" çekebilmişlerdi. 18. kattaki Microsoft firmasında çalışan Eftal Soğukoğlu, binanın çöküşünden sadece 5 dakika önce dışarı çıkmayı başararak, 'mucize eseri' hayatta kalmıştı.

KAÇAN YEĞENİNİ GÖRDÜ
Memur Ahmet Soğukoğlu, 11 Eylül'deki saldırıları duyduğunda beyninden vurulmuşa döndü. Çünkü ikiz kulelerden birinde bilgisayar mühendisi olan yeğeni Eftal Soğukoğlu (26) çalışıyordu.

Microsoft firmasının 18. katındaki ofisinde çalışan yeğenine ulaşmak için hemen telefona sarıldı. Ancak telefonlar düşmüyordu. Eftal'in babası olan ağabeyi Hasan'a da ulaşamayınca, Soğukoğlu Ailesi'nin endişe dolu bekleyişi başladı. Televizyonun başından ayrılmayan Ahmet Soğukoğlu ve ailesi, korkunç saldırının ardından ekrana yansıyan görüntüleri izlediler. Bu arada kulakları ise hep çalacak bir telefonla yeğenlerinden gelecek haberdeydi. Saldırıdan tam 3 saat sonra televizyonlara kulelerden kaçan kişilerin görüntüleri yansıdı. Bu kişiler arasında birden yeğenine benzeyen bir kişiyi gören Ahmet Soğukoğlu heyecanlandı. Aynı görüntünün tekrarında, daha dikkatli baktığında kaçan kişinin yeğeni olduğundan emin oldu ve rahatladı.

Vedat TAŞTEKİN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır