kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Pisi pisine vuruldu


Nüfus cüzdanı olmadığı için kontrol yapan polislerden kaçan 15 yaşındaki Ufuk Dağlar, polislerin açtığı ateş sonucu ensesinden vuruldu ve felç oldu
Üsküdar Örnek Mahallesi'nde önceki gece sabaha karşı saat 03.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: İki arkadaşıyla birlikte bir yakınlarının düğününden dönen 16 yaşındaki Ufuk Dağlar, 155 Polis İmdat telefonuna gelen bir 'hırsızlık' ihbarı üzerine bölgede devriye gezen polis ekipleri tarafından durduruldu. Aldığı alkolün etkisiyle sarhoş olan Dağlar, üzerinde nüfus cüzdanı bulunmadığı için korkup kaçmaya başladı. Polis ekibi, kaçan gence 5 el ateş etti.

'YARGISIZ İNFAZ YAPTILAR!'
Ensesine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ufuk Dağlar, Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı ve boynundan aşağısının felç olduğu öğrenildi. Olayın ardından Ufuk Dağlar'ın yanında bulunan iki arkadaşı gözaltına alınırken; hastanede yaşam savaşı veren Ufuk Dağlar'ın annesi Remziye Dağlar, Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Remziye Dağlar, yaptığı suç duyurusunda polislerin yargısız infaz yaptığını ve oğlunun suçsuz yere vurulduğunu söyledi. Dağlar, hastanede ölüm-kalım savaşı veren oğluna ateş eden polis ya da polislerin belirlenmesini ve cezalandırılmasını istedi.

Celal YILDIZ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır