kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

e-enayi


Soyduğu işyerine, bitişikteki sigorta şirketinden "Çelik kapı yaptırın" diye e-mail atan hırsız, bilgisayar başında fazla oyalanınca yakalandı
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Gürol Yetkin, adlı hırsız, soyduğu iş yerinin sahiplerine e-mail aracılığıyla 'akıl verirken' yakalandı. İlginç olay şöyle gelişti: Gürol Yetkin (22), önceki gece Yıldız İşhanı'nda bulunan Gökşen Bilgisayar'ın kapısını kırarak içeri girdi. Yetkin (22), toplam değeri 2 bin 500 doları bulan 1 dijital fotoğraf makinesi, 66 program CD'si, 2 harddisk ve bunlara benzer birçok bilgisayar aletini alıp çıktı.

İŞ YERİ SAHİBİNE ÖĞÜT VERDİ
Daha sonra aynı işhanında bulunan Başak Sigorta Acentası'na giren Gürol Yetkin, bir bilgisayarın başına oturdu. Son derece kendinden emin bir şekilde internete bağlanan genç hırsız, biraz önce soyduğu işyerinin e-mail adresine "Bilin bakalım ben kimim? Ben, kapıyı bu hale getiren kişiyim. Belki bana çok kızdınız, ama buraya en kısa zamanda bir çelik kapı yaptırın" şeklinde mesaj gönderdi.

'SÖRF'E BAŞLADI
Yetkin daha sonra internette sörf yapmaya başladı. Bu sırada Başak Sigorta'da çalışan bir kişi, iş yerindeki bilgisayarın ışığını farketti ve şüphelenip durumu polise bildirdi. Gürol Yetkin, bilgisayar başında yakalandı. Yetkin'in askerden yeni geldiği bildirildi.

Vedat TAŞTEKİN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır