kapat
21.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Borsa 'senaryo' ile düşüyor


Piyasalarda dolaşan senaryolarda savaş havasının hakim olması, dün borsanın yüzde 3.1 oranında düşerek 7 bin 651 puana gerilemesine neden oldu. Bu düşüşte ABD borsasındaki gerilemenin de etkili olduğu ifade ediliyor.
Borsa sıkıştığı 7 bin 300, 7 bin 800 aralığında yatay olarak yola devam ederken, dün döviz piyasasının da oldukça sığ olduğu görüldü. Genel anlamda satıcının var olmadığı piyasada dolar bir önceki güne göre 23 bin lira yükselerek 1 milyon 521 bin liradan günü kapattı. Piyasada tedirgin havanın sürmesine karşın faizler önceki günkü seviyelerine korudu. Piyasanın en aktif kağıdı 6 Mart vadeli bonoların bileşik faizi dün yüzde 91.09 olurken, bugün valörlü işlemlerin yüzde 89.82'den geçti.

IMF GÖRÜŞMESİ ETKİLEDİ
Bu arada IMF Heyeti'nin 10. Gözden Geçirme ziyaretinin ardından ekonomik programın yolunda gittiğini belirtmesine karşın, bir takım rakamlarda anlaşma sağlanamamasının da piyasayı tedirgin ettiği ifade ediliyor. 10. Gözden Geçirme Eylül sonunda Washington'da devam edecek. Bu görüşmelere Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş başkanlığında Türk heyeti katılacak.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır