kapat
14.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


PSV Nantes maçının tekrarını istedi
Şampiyonlar Ligi'nde salı günü G.Saray'ın grubunda, Nantes'a 4-1 yenilen Hollanda takımı PSV, maçın tekrarı için UEFA'ya başvurdu. Hollanda kulübü, gerekçe olarak, ABD'ye yapılan saldırının futbolcularını etkilemesini gösterdi. PSV kendileri ile birlikte salı günü oynanan tüm maçlarının tekrarını da talep etti. Nantes ise PSV'nin bu başvurusunu saçlamalık olarak yorumladı ve "Biz de aynı şartlarda mücadele ettik" açıklamasını yaptı.

Zoff'a yol göründü
Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'a 1-0 yenilen Lazio'da çanlar teknik direktör Dino Zoff için çalıyor. İtalyan basını, Zoff'un ligde Torino ile Şampiyonlar Ligi'nde Nantes maçlarından galibiyet alamaması halinde görevine son verileceğini ve takımın başına Alberto Zaccheroni'nin getirileceğini yazdılar.

Malatya-G.Saray Selçuk Dereli'nin
Süper Lig'de 5. haftanın hakemleri açıklandı. Lider G.Saray'ın yarın Malatya ile oynayacağı maçı Selçuk Dereli yönetecek. Diğer hakemler: (Yarın) 19.00 Bursa-D.Bakır: Ünsal Çimen, F.Bahçe-Y.Yozgat, Antalya-Denizli. (Pazar) 16.30 Göztepe-A.Gücü: Kadir Tozlu, 19.00 Trabzon-Samsun: Serdar Tatlı, G.Antep-Ç.Rize: Ali Uluyol, G.Birliği-Kocaeli: Sebahattin Bitirim.

Gustave Bursa'da
Bursa Kamerunlu Bahoken Gustave'ı dün Bursa'ya getirdi. Yeşil-beyazlıların dün akşam Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmana çıkan Gustave'ın, Fransa'nın 2. lig takımlarından Havre'da oynadığı ve 5 kez ülkesinin ümit milli takım formasını giydiği bildirildi.

Daçka mağlup
Basketbolda Erkekler Avrupa Ligi 1. ön eleme turu ilk maçında Darüşşafaka, Almanya'nın Telekom Basket Bonn takımına 94-81 yenildi. 3 hakemin görev yaptığı karşılaşmaya iyi başlayan Telekom Basket ilk yarıyı da 55-37 önde kapadı.

F.Bahçe'ye müjde
F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden İspanyol ekibi Barcelona, revire döndü. Barça'nın 7 as futbolcusu 18 Eylül'de İstanbul'daki maçta forma giyemeyecek. Dizinden sakat olan Overmas, Rivaldo, Abelardo'nun yanı sıra arka adalesindeki sakatlığı süren Reizieger, menisküs teşhisi konan Gerard, kasık ve fıtık problemi olan Dani ile aşil tendonundan sakat olan Frank Deboer F.Bahçe'ye karşı forma giyemeyecek.

Bariç korktu
Dünya Kupası elemelerinde Milli Takımımız'ın play-off'ta karşılaşacağı rakibin belli olacağı İsrail-Avusturya maçı tehlikeye girdi. Avusturya Teknik Direktörü Bariç, "Yaşanan güvenlik sorununu ABD'deki saldırıdan önce de tartışıyorduk. İsrail'e gitme taraftarı değiliz" dedi.

İbo büyülüyor
Yünanistan'da yayınlanan To Vila Gazetesi, yeni sezonda Panathinaikos'ta forma giyecek olan İbrahim Kutluay için, "Türk basınında başbakan Bülent Ecevit'ten daha çok resmi çıkıyor. İsmi tüm kapıları açan büyülü bir anahtar gibi ve taraftar ona tapıyor. Obradoviç, İbrahim'in oynadığı bir takımı çalıştırdığı için en mutlu antrenör olmalı" diye yazdı

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır