kapat
14.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Hayatınızın birçok alanında değişimler gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirirseniz her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aslan'daki Ay'ın etkisiyle sevgide güzel gelişmeler yaşayacaksınız.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Ay'ın Neptün'le oluşturduğu sert açı, çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaratırken sizi strese sokabilir. Bu yüzden karamsar bir tutum içine girebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
İşteki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Satürn'ün Ay'la açısı, evlilik ve ortaklık konularına destek veriyor. Sağlığınız ve işlerinizin yolunda gitmesi için önce moralinizi yüksek tutmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bilinçaltı dürtülerinizi kontrol etmekten zorlanacağınız bugün düşüncelerinizi ifadeden kaçınabilirsiniz. Aslan'daki Ay, hisseli paralarla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Uzaklardan beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Ay, her konuda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Kova'daki Neptün'ün ve Uranüs'ün burcunuzdaki Venüs ve Ay'la açısı, işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtirken yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Duygusal yaşamınızda zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinize zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gün. Grup çalışmalarında başarılı olup yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Merkür'ün Ay'la etkileşimi, ilişkileri kurup devam ettirmekte başarılı olacağınızı vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün aceleci ve saldırgan bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Olumlu düşünüp duygularınızı doğru yönlendirmelisiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aslan'daki Ay'dan güzel fırsatlarla destekleniyorsunuz. Sosyal yaşantınızla dikkat çekebilirsiniz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği ve risk alacak cesarete sahip olabileceğiniz gözlenirken şansınızı denemek isteyebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi duygusal bakımdan hassas hissedeceğiniz bir gün. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Venüs'ün Neptün'le karşıt açı oluşturması, karmaşık bir ruh haline sahip olabileceğinizi belirtirken meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru negatif etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise oldukça başarılısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Günlük işlerinizde sorumluluğunuzun artabileceği bugün evinizde yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Ay'ın desteğiyle iş yerinizde de yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır