kapat
14.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Resmen kazık yemişiz


G.Saray İkinci Başkanı Altaylı, Divan'da şok açıklamalar yaptı: "Stat projesine 12 milyon dolar ödenmiş. 5 milyon daha isteniyor. Ama ortada proje yok."

Sadece avam projesi
Galatasaray'ın Divan Kurulu'nda 2.Başkan Fatih Altaylı şok açıklamalar yaptı: "Ali Sami Yen Stadı projesi için şu ana kadar 12-13 milyon dolar harcandı. Ancak şu anda ortada ayrıntılı bir proje yok. Sadece avam projesi var. Firma bizden 5 milyon dolar daha talep ediyor. Kulüp burada resmen kazık yemiş. 360 milyon dolara mal olan Atatürk Havalimanı dış hatlar binasının projesi 3 milyon dolar. Sözleşme gereği firmayı Türkiye'de dava edemiyoruz. Üstelik, dava açmak için bile 2 milyon dolar gerekiyor."

31 milyon $ ödedik
Göreve geldiklerinden beri 31 milyon dolarlık borç ve taahhütten kurtulduklarının altını çizen Altaylı, 2002 mart ayı sonuna kadar bunu 90 ya da 110 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti. Daha sonra söz alan Başkan Mehmet Cansun ise, görevde oldukları dönemde Avrupa Kupaları'nda 5, Türkiye Ligi'nde 4 maç yaptıklarını ve hiç yenilmediklerini hatırlatarak, "Bu takımla bir ay sonra bütün G.Saraylılar gurur duyacak" ifadesini kullandı.

GÖKMEN ÖZDEMİR

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır