kapat
14.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Spor da karıştı


ABD'de yaşananlar spor dünyasında panik başlattı. Kore, Dünya Kupası sırasında uçuş yasağı uygulamayı planlıyor

Güvenlik paniği
ABD'de yaşanan terör olayları nedeniyle dünya sporu da büyük şok yaşıyor. Birçok büyük organizasyon ya erteleniyor ya da güvenlik önlemleri yeniden gözden geçiriliyor. Önümüzdeki yıl yapılacak olan Salt Lake City Kış Oyunları ve 2004 Atina Yaz Olimpiyatları'nın organizasyon komiteleri ile IOC, toplantılar yaparak güvenlik önlemlerini yeniden gözden geçiriyor. Özellikle Salt Lake City, katılımcıların bir kısmının oyunlara katılmamasından endişe ediyor.

Tecritli bölge
2002'de Güney Kore ve Japonya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası konusunda da ilginç teklifler geliyor. Güney Koreli yetkililer, "Şampiyona sırasında tecritli bölge oluşturalım. Bu bölgeden sadece biletli seyircilerin, medya mensuplarının ve takımların uçaklarının geçmesine izin verelim" diyorlar. FIFA ise, "Biz sadece saha içindeki güvenliğe karışırız. Evsahibi ülke istediğini yapabilir" diyor. Koreli ve Japon yetkililer, bu konuda toplantılara başladılar.

Beyzbola darbe
Bugüne kadar sadece 2.Dünya Savaşı sırasında Normandiya Çıkartması günü ertelenen Amerika Beyzbol Ligi (MLB) maçları 57 yıl sonra aynı akıbete uğradı. Ölenlerin anısına bu büyük organizasyon, bu hafta sonu yapılmayacak. Bunun yanında Amerikan Futbol Ligi karşılaşmaları da hafta sonunda olaylar nedeniyle oynanmayacak.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır