kapat
14.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sezer 61'ine girdi


Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, dün Çankaya Köşkü'nde 2'nci yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor.
1941 doğumlu olan Sezer'e doğum günü için Köşk'te özel bir hazırlık yapılmadı. Sezer'in bu özel günü her zaman olduğu gibi yine mütevazı bir biçimde eşi ve çocuklarıyla geçireceği öğrenildi.

13 Eylül 1941 doğumlu olan Sezer, burcunun tüm özelliklerini taşıyor. Toprak grubu olan Başak burcunun tipik özellikleri, astrologlarca şöyle sıralanıyor:

ANİDEN ÇEKER GİDER
"Mantıklı, mütevazı, titiz, endişeli, becerikli, eleştirici, kültürlü, kibar, sakin duran ama aslında çok hareketli. İşine o kadar bağlıdır ki bazen durup hayatın anlamını sorgulamalıdır. Yüksek standartları yüzünden kendine katı kurallar koyabilir. İyi niyetlidir, istismar edildiği zaman bir süre hiçbir şey söylemez, sonra aniden çekip gider. Merkür tarafından yönetilir toprak elementidir ve değişken nitelik taşır."

Astrologlara göre, işkolik, titiz ve kültürlü Başak erkeğine doğum gününde verilebilecek en güzel hediyeler dizüstü bilgisayar, okuma lambası, kitap, spor kulübü üyeliği.

UZUN SÜRE DARGIN KALIR
Başak burcundan Sezer ile 28 Mayıs 1925 doğumlu İkizler burcundan Başbakan Bülent Ecevit arasındaki uyum ise şöyle: "İki burç da fazla akılcı ve analitik olduğundan aralarında kuvvetli bir duygusal bağ olmayabilir. Başak burçların içinde en eleştirici burçtur, en çok da kendisini eleştirir. İki burç da aşırı sinir ve stres kaynaklı hastalıklardan yakınır. Her iki burcun da mükemmel yazı yazma ve konuşma yeteği vardır. Bir tartışmada ikizler fikrini daha iyi savunabilir. Başak entelektüel, derin duygulara sahiptir, öne çıkmaktansa perde arkasını sever. İkizler ile tartıştığında Başak uzun süre dargın kalır. İkizler ise kızgınlık anında söylenen sözlerin üzerinde hiç durmaz."

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır