kapat
14.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Terör kurbanı oldu


Taksim'deki bombalı intihar saldırısında ağır yaralanarak Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde tedavi altına alınan Avustralyalı Amanda Rigg yaşamını yitirdi
Taksimde Çevik Kuvet Ekipleri'ne yapılan intiharlı bomba saldırısında ağır yaralanarak Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılan ve burada tedavi altına alınan Avustralyalı turist Amanda Rigg (23), önceki gün yaşamını yitirdi. Saldırının gerçekleştiği günden bu yana, nişanlısı Türk turizmci Murat Canpolat refakatinde tedavi gören Rigg'in cesedi, dün Avustralya'dan gelen akrabaları ve Avustralya İstanbul Konsolosluğu yetkilileri tarafından alınarak, Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

RÜYA GİBİ BİR AŞK YAŞADILAR
Beyaz örtüye sarılan Amanda Rigg, morg aracına konulduktan sonra saldırıda kopan sol kolu da kırmızı bir poşet içerisinde getirildi. Rigg'in cesedinin rutin işlemler bitirildikten sonra Avusturalya'ya götürüleceği açıklandı. Rigg, bir yıl önce tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelmiş ve turizmci Murat Canpolat'a aşık olmuştu. Burada kaldığı üç ay boyunca rüya gibi bir aşk yaşayan Rigg, Canpolat'a 'vefa sözü' verdikten sonra Avusturalya'ya dönmüş ve bulduğu ilk fırsatı değerlendirip iki ay önce yeniden İstanbul'a gelmişti.

Seyhan SEVİNÇ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır