kapat
02.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

KISA KISA KISA


Hewitt'in kara yüzü
ABD Açık Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde L.Hewitt, siyahi J.Blake'i 6-4, 3-6, 2-6, 6-3 ve 6-0 yenerken, zenci hakemin iki kez ayak hatası kararı üzerine ırkçı davranışlarda bulundu. İsviçreli hakem A.Egli'ye giderek, "İkisi birbirine ne kadar benziyor?" diyen Hewitt'in rakibi Blake, dördüncü setin ortalarında sıcaktan kustu. Amerikalı genç tenisçi Andy Roddick ise Jack Brasington'u 3-1 yendi

Pole-position Montoya'nın
Formula 1'de Belçika Grand Prix'si öncesi yapılan sıralama turlarında Montoya (Williams) birinci sırayı aldı. Aynı takımdan R.Schumacher ikinci, Macaristan'da şampiyonluğu garantileyen ve son 13 sıralama turunda dokuz birinciliği bulunan M.Schumacher üçüncü oldu

Baliç Real Madrid'de kaldı
F.Bahçe'de geçen sezon kiralık olarak forma giyen Baliç, Real Madrid'te kaldı. Teknik direktör Vicente del Bosque ile anlaşamadığı için Milan'la görüşen Boşnak yıldız, dün R.Madrid'in Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edildi. Del Bosque'nin hücumda Raul'un yanında Morientes'in yerine Baliç'i düşündüğü bildirildi. Real, Şampiyonlar Ligi'nde Roma, L.Moskova ve Anderlecht ile mücadele edecek.

Akdeniz Oyunları Tunus'ta başlıyor
14. Akdeniz Oyunları, bugün Tunus'un başkenti Tunus'ta, yapılacak açılış töreniyle başlıyor. Türkiye, oyunlara, 175'i erkek, 97'si bayan toplam 272 sporcuyla katılacak. Türkiye, 3'ü Milli Olimpiyat Komitesi'nden olmak üzere, diğer yöneticilerle birlikte toplam 430 kişilik kafileyle temsil edilecek.

Ünlü Batman'da
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Bölgesel Yüzme Yarışmaları'nı izlemek ve ödül vermek için bugün Batman'a gidiyor. Olimpik yüzme havuzunda yapılacak olan yarışmalara 100 sporcu katılıyor.

Samsun korkmuyor
Süper Lig'in ilk 3 hafta maçını da deplasmanda oynayan Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, "Beşiktaş maçında kart cezaları biten Ertuğrul ve Vural forma giyecek. İlhan ve Tümer bizi etkilemez" dedi

Ajani Williams Karşıyaka'da
Karşıyaka Jamaikalı Ajani Williams ile anlaştı. 24 yaşında ve 2.08 boyundaki Williams geçen sezon Bulgaristan'ın Levski Sofya takımında forma giydi.

Arıca kolları sıvadı
Erdoğan Arıca ve yardımcısı Metin Tekin dün Malatyaspor'a imza attılar. Erdoğan Arıca, Malatyaspor'a lâyık olmaya çalışacaklarını ve ekip olarak başarıyı sağlayacaklarını belirterek, "Bizim felsefemizde başarısızlık yok ve şimdiye kadar da olmadı. Malatyaspor'u elbirliğiyle düzlüğe çıkarmaya geldik" ifadesini kullandı.

G.Saray'da seçme
G.Saray Basketbol 1985-91 doğumlular altyapı seçmeleri bugün saat 10.00'da Florya'da yapılıyor.

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır