kapat
02.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün çevreyle iletişiminiz güçlü olabilir ve gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz .Beklenmedik masraflar sizi sıkıntıya sokabilir. Ortaklaşa çalışmalarda yer alıyorsanız başkalarının paralarından yararlanabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilmedeki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlıyabilir. Zekanızı yatırım konularında kullanabilir ve emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Meslek yaşantınızda birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi dışlanmış gibi hissedebilir, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kimselere uyumlu davranmaya dikkat edin.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Balık'taki Ay'ın Jüpiter'le olumlu açısı çalışmalarınızda enerji verici etkiler yaratıyor. Yaşam enerjinizin güçlü oluşu sağlığınızı da olumlu etkiliyor. Bugün telepatik yeteneklerinizin artması ve gizli konulara ilginizin yoğunlaşması mümkün.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Eşiniz ve ortağınızla aranızda ortak çalışmalarda sezgisel bir anlaşma olabilir. İşbirliklerinde çıkabilecek fırsatları göz ardı etmeyin. Özel davetler ve arkadaş toplantılarında hoş kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gün. Dolunay, işbirliği ve ortaklık konularında dikkatli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Birçok işi bir arada yapabilme yeteneğiniz size kazanç sağlayabilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Zamanınızın büyük bir kısmını rutin işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, giderlerinizi denkleştirmeye çalışabilirsiniz. Çalıştığınız yerde düzenleme gibi işlere vakit ayırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Romantik eğilimlerinizin yüksek olabileceği bir gün. Balık'daki Dolunay, duygularınızı depreştirebilir ve geçmişe bağlılığınız aşkta gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Geçmişi düşünebileceğiniz yerlere yolculuk etmek isteyebilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Sezgilerinizin yoğun olabileceği ve telepatinizin artabileceği bir gün. Evinizde huzura ihtiyaç duyabilir ve sevdiklerinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Bugün eviniz için alışveriş etmek ve masraf yapmak hoşunuza gidebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlara girebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Balık burcunda bulunan Ay, yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durumun sizi oldukça sıkabileceği ve etrafınızla bu yüzden tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Kendinize güvendiğinizi göstermelisiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İç dünyanızda bilemediğiniz bir coşku hissedebilir, beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşen Dolunay, aşırılıklar ve çoşku duygusu yaşayabileceğinizi gösteriyor. Girişimleriniz konusunda cesaretlisiniz.


 


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır