kapat
02.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Cimbom'un yedekleri fıs


Bacau maçında kulübedekilere şans veren teknik direktör Lucescu, "Beni hayâl kırıklığına uğrattılar. Hepsi de şanslarını kötü kullandılar" dedi. Saffet'e 5 kulüp birden talip oldu
Kimsesiz çocuklar yararına Romanya'da Bacau takımı ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kaybeden G.Saray'da yedekler kötü not aldı.

As futbolcuların yokluğunda yer verdiği yedeklerden istediği verimi alamadığını söyleyen teknik direktör Lucescu, "Bu beni de çok şaşırttı. Aslında çok iyi oynamaları gerekirdi çünkü özel maçlar yedekler için vitrindir ama gözüme giremediler" şeklinde konuştu.

Emrah isyan etti
Öte yandan Lucescu'nun UEFA'ya bildirdiği Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer vermediği Emrah, "Madem beni kadroda görmek istemiyorlar kolaylık yapsınlar da gideyim" ifadesini kullandı.

Ümit Takımla idmanlara çıkan Saffet'e ise Süper Lig takımlarından Denizlispor, Rizespor, Bursaspor, Kocaelispor ve D.Bakırspor talip oldu. G.Saray Romanya'dan döndükten sonra ilk idmanını dün akşam yaptı. Düz koşu ve yarım sahada çift kale maç yapılan idmanda futbolcuların neşesiz oldukları gözlendi.

Ekonomik kriz içindeki yönetim ise önlem arayışlarını sürdürüyor. Giderleri kısmak isteyen yöneticiler çareyi tesis müdürü ve iki teknisyeni işten çıkartmakta buldular.

Bayram ASLAN

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır