kapat
02.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Baykal: Yolsuzluklarla mücadeleyi bırakmayız
CHP lideri Deniz Baykal, yolsuzluklara karşı en fazla savaş veren siyasal partinin CHP olduğunu belirterek "Yolsuzluklarla mücadeleyi bırakmayacağız" dedi. Baykal, "Avrupa bile sosyal demokrasiyi seçiyor. Şimdi sosyal demokrasi zamanı, CHP zamanı. İlaç CHP'dir" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Yücelen asansörde mahsur kaldı
Kumburgazda yapılan Marmara Boğazları Belediyeleri Birliği Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen asansörde 15 dakika mahsur kaldı. Bu arada Edirne Belediye Başkanı Cengiz Varnatopu da kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Yılmaz: Mezarlıklar temiz tutulmalı
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, bazı mezarlıkların sarhoşların, tinercilerin ve başıboş dolaşan hayvanlar ile fuhuş yapanların mekanı haline geldiğini söyledi. Mezarlıkların temiz tutulması ve düzene sokulması gerektiğini belirten Yılmaz mezarlıkların belediyelerin kontrolü altında olduğunu da sözlerine ekledi.

Turizm Bakanlığı'nın "TürkiyeLogosu" Basketbol Şampiyonası'nda
12 Dev adam, Türkiye'nin fahri turizm elçisi oldu. Turizm Bakanı Mustafa Taşar, Türkiye'nin gururu 12 dev adamın maçlarında Türkiye'nin tanıtımının da yapıldığını söyledi. Taşar, "Antalya EXPO Center, Ankara ASKİ ve İstanbul Abdi İpekçi spor salonlarında basket sahalarının "3 saniye koridor alanına" Turizm Bakanlığı'nın Türkiye logosunu işlettirdim" dedi.

Sezer: Kadın hakları Türkiye'de kıvanç verici düzeyde
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer Türkiye'de kadın hakları alanında ulaştığı düzeyin kıvanç verici olduğunu söyledi. Sezer İstanbul'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada "Bugün Türkiye benimsediği evrensel değerlerle, çağdaşlığı amaçlayan atılımlarıyla bulunduğu bölgede bir çok ülkede örnektir" dedi.

Tazminat niteliğindeki para cezaları, af yasasına girmiyor
Yargıtay Ceza Genel Kurulu, tazminat niteliğindeki para cezalarını gerektiren suçların şartla salıverilme ve erteleme kapsamında değerlendirilemeyeceğine karar verdi. Genel Kurul, cezanın devletin parasal çıkarlarını korumaya ve uğranılan zararı gidermeye yönelik tazminat kabilinden olması halinde 4616 sayılı Yasa'ya girmeyeceğine işaret etti.

Bakan Vural: Vurgun ekonomisiyle en çok MHP'liler boğuşacaktır
Kızılcahamam'daki MHP toplantısına katılmayan Ulaştırma Bakanı Oktay Vural İzmir'de katıldığı bir sünnet töreninde MHP'nin sorunlarla boğuşma iradesinde bir parti olduğunu söyledi. Vural, "MHP, vurgun ekonomisiyle de, hortum ekonomisiyle de mücadelesine devam edecektir" dedi.

Başbakan Ecevit: İstifa kararı MHP'nin kendi sorunu
Başbakan Bülent Ecevit, Devlet Bahçeli'nin Koray Aydın'a sahip çıkan sözlerinden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Evvela MHP'nin ne düşündüğünü bilmemiz gerekir. Koalisyon adabının gereği budur. Zannediyorum bu konuyla ilgili görüşmeleri yapacaklardır. Bu konuda bir şey söyleyemem."

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır