kapat
02.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İbo'dan 2 cepheye ağır taarruz !


Tatlıses, çocuklarının annesi Derya Tuna ve Perihan Savaş'a söylemediğini bırakmadı. İşte olay yaratacak açıklamalar:

Derya metelik haline gelecek!
İbrahim Tatlıses, ilk zamanlar barışmak için diller döktüğü ve her konserinde adını andığı 18 yıllık hayat arkadaşı Derya Tuna hakkında çok ağır eleştirilerde bulundu. İzmir Fuarı'nda sahne alan Tatlıses, Yalçın Menteş ile yaptığı skeçlerde artık Derya Tuna'nın ismini bile geçirmiyor. "Bundan böyle Derya'nın D'sini ağzıma almayacağım" diyen ünlü sanatçı, bakın eski aşkı için neler söyledi:

"Derya şarkıcı değil, artist değil. O bildiğim kadarıyla iyi bir ev hanımı. Peki şimdi niye konuşuyor, anlamıyorum. O konuştukça benim ona karşı olan sevgim azalıyor. Ben ağırbaşlı kadını severim. Fakat Derya harcanıyor. Yakında metelik haline gelecek. Konuşunca onu sevmiyorum. Yanındakiler yüzünden ağır başlılığı gitti. Derya akıllıydı, deli oldu. Böyle iğrençlik yok. Derya böyle devam ederse damla damla değil anında biter."

TİLKİYİ HOŞ TUTMAZSA...
Yaptığı çapkınlıklara da değinen Tatlıses, "Ben çapkın olmayan erkeği sevmem. Ama çapkınlığın ölçüsü vardır. Unutmasın ki tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.

Ama tilkiyi hoş tutmuyorsa kürkçü dükkanına niye dönsün. Ben evime elimde domatesiyle, ekmeğiyle, etiyle yani elimde filemle geliyorsam bana dokunmasın" dedi.

Kızım bilmemne olsun istemiyorum
Tatlıses'in yaylım ateşinden kızı Melek Zübeyde'nin annesi Perihan Savaş da nasibini aldı.

Perihan Savaş'ın geçtiğimiz günlerde Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer'in sünnet düğününe kızları Melek Zübeyde'yi de götürüp, objektiflerin karşısına çıkarması ünlü sanatçıyı küplere bindirdi. Tatlıses, Melek Zübeyde'ye koyduğu fotoğraf çektirme yasağına rağmen "Savaş ile Melek kardeş. Onların birlikte objektiflere çıkmasında bir yanlış görmüyorum" diyen Savaş'a öfkesini şöyle dile getirdi:

ONLAR KARDEŞ DEĞİL
"Onlar kardeş diyor. O çocukla Melek Zübeyde'nin babası bir değil. O zaman kardeş de olmuyorlar. Kadın konuşuyor. Neymiş İbo'nun yaptığı zırvalıkmış. Neyi zırvalık ya! Kızım 17 yaşında bir genç. Benim kızım olmasa o resimlerin bir anlamı yok. Ben kızımın görüntülenmesini istemiyorum. Çünkü ben kızımın bilmemne olmasını istemiyorum. Alsın kız başıyla k..... onun olsun!"

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır