kapat
02.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Boğaz'ı inletti!


Hisar Konserleri'nin ilk gününde Tarkan'ı 3 bin kişi izledi. Hayranları, bir ara "Sana hiçbir şey olmaz, biz yanındayız" diyerek tezahürat yaptı
Tarkan, son albümü Karma'nın Türkiye turnesi kapsamında İstanbul'daki ilk konserini önceki gece Rumelihisarı'nda verdi. Tarkan, Hisar'ı hıncı hınç dolduran hayranlarına yeni albümünün yanısıra eski albümlerinden söylediği 32 şarkıyla unutamayacakları bir gece yaşattı. Sanatçı, konser boyunca yaklaşık 3 bin kişinin hep bir ağızdan kendisine yaptığı tezahürattan oldukça memnundu.

HAYRANLARINDAN GÜVENCE
Sahnede Tarkan'ı en mutlu eden şey hayranlarının, basında yer alan ve kendisinin epey canını sıkan fotoğraf olaylarına tepki göstermesiydi. Hepsi sözleşmişcesine... Sana hiç birşey olmaz. Biz sonuna kadar yanındayız!' diye bağırıyordu. Sanatçı, konser boyunca 3 kez kıyafet değiştirdi.

TAM 3 KEZ BİS YAPTI
Sahnede kaldığı 2 saatlik süre içinde gösterdiği performansıyla izleyenleri bir kez daha büyüleyen Tarkan'a Kuzu Kuzu'yu söylerken bir çok hayranı ceplerinden çıkardığı zillerle eşlik etti.

Konserin sonunda gelen istek üzerine Ay ve Hüp şarkılarını 3'er kez söylemek zorunda kalan Tarkan'ı izleyenler arasında ünlüler de vardı. Fatih Terim'in eşi Fulya, kızları Merve ve Hande, GS'li futbolcu Ümit Karan ve şarkıcı Nazan Öncel konseri izleyenlerdendi.

Mehmet ÇALIŞKAN

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır