kapat
02.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Stoçi Ailesi'ne narkotik darbesi


Adını uyuşturucu kaçakçılığıyla duyuran Stoçi Ailesi'ne ait 77 kilo eroin Hollanda'ya gönderilmek üzereyken ele geçirildi
İstanbul Narkotik Şube ekipleri, komşu bir ülkeden Türkiye'ye uyuşturucu sokulduğunu ve karayoluyla Hollanda'ya gönderilmeye çalışıldığını tespit etti. Şebekeyi 2 ay takip eden polis, geçen hafta nakliyatı gerçekleştirmeye çalışan TIR'a Kadıköy gümrük sahasında, TIR'ın sahibi Ömer Yıldız'ın otomobiline de Bakırköy'de aynı anda operasyon düzenledi. Yıldız'ın otomobilinde 4 kilo 200, TIR'da da 73 kilo 560 gram eroin bulundu.

Yıldız ile TIR sürücüsü Latif Karakılıç ve olayla ilgileri oldukları belirlenen Ömer Büyükkaya, Ömer Fark Budak, Ahmet Atar ve Erdoğan Bayrak, Malatya ve İstanbul'da gözaltına alındılar. Eroinin Hollanda'ya bulunan Musa Stoçi'ye gönderileceği belirlendi. DGM'ye çıkarılan sanıklar tutuklandı.

SABIKA DOSYASI KABARIK
Birçok uyuşturucu kaçakçılığı olayına karışan Stoçi Ailesi'nin üyelerinden Musa Stoçi, halen uyuşturucu kaçakçısı Hurşit Han'ın da aralarında bulunduğu 13 sanıkla birlikte İstanbul 6 No'lu DGM'de gıyabi tutuklu olarak yargılanıyor. Afganistan'dan Türkiye'ye getirilen ve Hurşit Han'ın çiftlik evinde ele geçirilen 750 kilogram baz morfinin ithaline ilişkin suçlanan Musa Stoçi'nin, uyuşturucu anlaşmazlığı yüzünden Kemal ve Cemal Sarıtaş kardeşlerin öldürülmesi olayında da adı geçiyordu.

Salih AYDIN

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır