kapat
02.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Esrarengiz kaza


Karısı ve jigolo manken Gürcan Şen'i toplu seks aleminde kasete alan tekstilci Necip Uz esrarengiz bir kazada hayatını kaybetti. Arabada bulunan bir kadın kayıplara karıştı
İki yıl önce patlak veren 'jigololu seks ve santaj skandalı'nın kahramanlarından tekstilci Necip Uz, Yeşilköy'de geçirdiği esrarengiz trafik kazasında can verdi. Uz'un arkadaşları Bülent Yılmaz ve Zinnar Altan ise ağır yaralandı. Görgü tanıkları, takla atan jipte bir de kadının bulunduğunu ve taksi tutup olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

Kaza, önceki gece 02.00 sıralarında meydana geldi. 34 NCP 52 plakalı Chevrolet marka jipiyle Florya yönüne giden Necip Uz, Yeşilköy'de 320 S model siyah renkte Mercedes marka otomobil tarafından sıkıştırıldı. Direksiyon hakimiyetini yitiren Uz, önce yol kenarındaki bir reklam panosuna bindirdi. Kontrolden çıkan jip, takla attıktan sonra park halindeki bir otomobile çarptı. Feci kazada ağır yaralanan Necip Uz ile arkadaşları Bülent Yılmaz ve Zinnar Altan, International Hospital'a kaldırıldı.Uz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Zinnar Altan, polise verdiği ifadesinde şunları söyledi:

"Necip'in bir bayan polis arkadaşını havalimanına bıraktıktan sonra eğlenmeye çıktık. Farklı yerlere gittik. Dönüşte bir Mercedes bizi sıkıştırınca kaza meydana geldi."

FANTEZİ ŞANTAJI
Necip Uz'un adı seks ve santaj olayı ile gündeme gelmişti. Polise başvuran Uz, kendisiyle birlikte karısı Nurten, jigolo manken Gürcan Şen ve bir bayan manken ile otelde "dörtlü fantezi yaptıklarını" ve bunu kasete aldıklarını söylemişti. Necip Uz, daha sonra Gürcan Şen ve arkadaşlarının bu kaseti ele geçirip kendisine şantaj yaptığını söylemişti. Şen'in iki arkadaşı yargılandıkları mahkemece 16 yıl hapisle cezalandırılmıştı. Hakkında tutuklama kararı bulunan jigolo manken ise aranıyor.

İtiraflarıyla ortalığı karıştırdı
Ölen tekstilciye kaset santajı yapmaktan hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan jigolo manken Gürcan Şen bu suçtan her yerde aranıyor. Şen mahkemedeki itiraflarıyla ortalığı karıştırmıştı. Necip Uz ile karısı Nurten Uz'u 6 yıldır tanıdığını belirten jigolo manken şunları söylemişti: "Bizi tanıştıran kız arkadaşım, onlar ve ben, yani dördümüz, ilk defa Maslak Mövenpick Oteli'nde toplu cinsel ilişkiye girdik. Necip Uz, yanında getirdiği video kamerasıyla çekim yaptı. Bu iş karşılığında ben, Necip Uz'dan, o zamanın parasıyla 60 milyon lira aldım. Bu şekilde toplu cinsel ilişkiye girmemiz belirli aralıklarla devam etti. Zaman zaman Yeşilköy'deki Polat Oteli'nde veya onun yanında bulunan Çınar Oteli'nde hep birlikte cinsel ilişkiye giriyorduk. Her defasında Necip Uz yanında kamerasıyla gelip çekim yapıyordu. Necip Uz son zamanlarda bu toplu ilişki karşılığında bana 300 dolar veriyordu. Bazen benden yeni kızlar getirmemi istiyordu..."

Jipteki kadın kim?
Görgü tanıkları Necip Uz'un takla atan jipinden bir kadının yara almadan kurtulduğunu ve telaşla bir taksi çağırıp kaçtığını söyledi. Polis, bu kadının kimliğini ve neden kaçtığını belirlemeye çalışıyor. Kazayı duyar duymaz International Hospital'a koşan Necip Uz'un karısı Nurten Uz ve iki kızı, morgta cesedi teşhis etti. Anne ve iki kızının çok üzgün oldukları gözlendi. Necip Uz'un yakınları da olayı duyunca hastaneye geldi.

'BASKI YOKTU'
Şantaj olayının polise bildirilmesi üzerine Necip Uz'un karısı Nurten Uz'un ifadesine başvurulmuştu. İstanbul Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği'ne çağrılan Nurten Uz, "Kasetteki görüntülerin çekiminde kocam Necip Uz ya da başka birinin maddi veya manevi baskısı altında değildim. Buna yönelik herhangi bir zorlama görmedim" demişti.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır