kapat
02.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Başkan'ın kovboy çizmeleri kokuyor


Başkan Bush'un çok sevdiği hayvanları, internet sitesinde Başkan'ı ve Saray'ı anlatıyor
ABD Başkanı George W.Bush'un yanından ayırmadığı hayvanları kendi ağızlarından sahiplerini ve Beyaz Saray'ı anlatıyor... Çocuklar için kurulan http://www.whitehousekids.gov adlı internet sitesinde, Bush'un iki köpeği, kedisi ve öküzünün ağzından, Beyaz Saray ve Başkan hakkında bilgiler verilirken, tavsiyelerde de bulunuluyor. İşte Bush'un sevgili hayvanlarından dedikodular...

Spotty: Baba Bush döneminde Beyaz Saray'da doğan Spotty, 1989'dan beri Bush Ailesi'yle birlikte. Bir gün sahiplerinin kendisini uçağa koyup, çok odalı başka bir yere götürdüğünü söyleyen Spotty, yeni eve alışmakta epey zorluk çektiğini de anlatıyor. Doğduğu eve yıllar sonra bir kez daha gitmenin kendisini çok duygulandırdığını söyleyen Spotty, en iyi arkadaşının da Bush'un olduğunun altını çiziyor.

Barney: Bush Ailesi'ne 1 yıl önce katılan Terrier cinsi Barney, tenis oynamayı seviyor. Ancak Barney, Başkan'ın kovboy çizmelerinin kokusundan nefret ettiğini hiç gizlemiyor. Barney, Başkan'ın beyzbol oynarken topu başına isabet ettirdiğinden de şikayetçi oluyor.

Ofelia: Teksas'taki çiftlikte kalan Ofelia geniş otlakların tam kendisi için olduğunu belirtiyor. Ofelia, Bush'un da kendisi gibi büyük hayalleri olan biri olduğunu ve bu yüzden çok iyi anlaştıklarını söylüyor.

India: Bush Ailesi'nin tek kedisi olan India, 10 yıldır onlarla yaşıyor. Adını eski bir beyzbol yıldızının "El Indio" lakabından alan India, Spotty ve Barney'in aksine evin içinde kalmayı tercih ettiğini söylüyor. Vaktini kütüphanede geçiriyor.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır