kapat
25.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Eczacıbaşı Spor Salonu açıldı
Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün Ayazağa'da yaptırdığı spor salonu dün törenle hizmete açıldı. Uluslararasıfölçülere sahipftesis,f250 kişilik oturmafyerifile birlikte 300 kişilik kapasiteye sahip. Açılış törenine Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve kulüp başkanı Faruk Eczacıbaşı'nın yanısıra Voleybol Federasyonu Başkanı HüsnüfCan,fGençlik ve SporfİlfMüdürü Vedat Bayram ile Şişli Belediye BaşkanıfMustafafSarıgülfde katıldı.

Kamp Trabzon'a doping oldu
Yeni sezon hazırlıklarının yurtdışı bölümünü 27 günlük Almanya kampıyla tamamlayarak Türkiye'ye dönen Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Asbaşkan Ömer Gürsoy, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Hedeflediğimiz kolej görüntüsündeki takımı Almanya kampında yakaladık. Futbolcular mükemmel bir uyum içinde çalıştı" dedi. Bordo-mavililer hazırlıklarına yarınki idmanla devam edecek.

İkinci Lig'de kuralar çekildi
İkinci Futbol Ligi B kategorisinde fikstür dün Ankara'da yapılan kura çekimiyle belirlendi. 19fAğustos'ta başlayacak olan karşılaşmalarınfilkfyarısı 19 Aralık'tafsonaferecek.fLiginf2. devresi,f19-20fOcak tarihlerinde yapılacak karşılaşmalarla start alacakfvef2001-2001fsezonu 19fMayıs'ta yapılacak maçlarla sonaferecek.

Yıldız boksörler Avrupa 4'üncüsü
İngiltere'nin Liverpool kentinde önceki gün sona eren 6. Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda Türkiye, 2 gümüşfve 2 bronzfmadalya kazanarak takım halindef4. oldu. 26fülkenin katılımıylaf1fhaftafsüren şampiyonada 48 kiloda Adem Kirişçifvef57fkilodafSedatfTaşçı,fRus rakiplerine yenilerek gümüş madalyada kaldılar.

Potada kura günü
Erkekler vefBayanlarfBasketbolfbirincifliglerinde 2001-2002fsezonu fikstür kuraları, bugün İstanbul'da çekilecek. Federasyonun Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki merkezfofisinde saat 11.00'de gerçekleştirilecekffikstür çekimine Basketbol Federasyonu yetkilileri ilefkulüplerinfyöneticilerifkatılacak. Kura çekimi sırasında yeni sezonun takvimi defbelirlenecek.

Kocaelispor bugün Arsenal'le oynuyor
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın İnnsbruck kentinde sürdüren Kocaelispor, bu akşam ünlü İngiliz takımı Arsenal ile özel bir maç yapacak. Futbol Şubesi Sorumlusu Can Ulusoy, saat 20.00'de Wattens kasabasında yapacakları maça gurbetçileri davet etti. İsrail ekibi Hapoel ile 0-0 berabere kalan yeşil-siyahlılar bugünkü maça tam kadro çıkacak.

Judo Milli Takımı şampiyonluk peşinde
Dünya Şampiyonası'na katılacak erkek ve bayan Judo Milli takımları dün uçakla Almanya'ya gitti. Münih kentinde yarın başlayıp üç gün sürecek şampiyonada Türkiye'yi erkeklerde 60 kiloda Hüseyin Özkan, 73 kiloda Deniz Şilli, 81 kiloda Iraklı Uznadze ve artı 100 kiloda Selim Tataroğlu; bayanlarda da 48 kiloda Neşe Şensoy ile 57 kiloda Fatoş Ayan temsil edecek.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır