kapat
25.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Terazi'deki Ay, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme getiriyor. Eşinizle veya ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. İşbirlikleri yaratıcı fikirlerinizi uygulamanız için çok iyi.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız kimselerin desteğinden faydalanacaksınız. Sağlığınızla ilgili sorunlara eğilebilir, vücudunuza gerekli özeni gösterebilirsiniz. Güvenliğinizle ilgili evhamlar yaşayabileceğiniz görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aşk yaşantınızdaki gelişmeler sosyal hayatınıza canlılık getirebilir. Aileniz ve sevdiklerinizle iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilir. Aşk konusunda düşlediklerinize ulaşabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Burcunuzdaki gezegenlerin olumlu etkilerini alıyorsunuz. Zihinsel yönden aktif olmanız iş yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Fakat ev ve iş yaşantınız arasındaki dengeyi kuramamak yüzünden gerilim yaşayabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
İletişimde aktif bir gündesiniz. Yakın çevrenizde birçok kısa yola gidebilir veya sürpriz misafirlerinizi ağılayabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmaların gündemde olabileceği bugün, kardeşlerin veya dostlarınızın fikirleri size ilham verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konuların ön planda olacağı bugün, yatırımlarınızı yönlendirirken tek başınıza karar alabilirsiniz. Bu durumun hisseli paralar konusunda problemler çıkarabileceği görülüyor. Kararlarınızı alırken güvendiğiniz kişilere danışmalısınız.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kişisel girişimlerinizi uygulama fırsatları bulacaksınız. Kendinize güvenle hareket etmek mesleğinizde başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Burcunuzda ilerleyen Ay'ın olumlu etkileşimleri yaratıcılığınızı ve disiplin anlayışınızı geliştirici etkiler veriyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Birçok konuda düşünme ve planlama aşamasında kalacağınız bir gün. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Sağlığınızı korumak için dinlenmelisiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Sosyal ortamlarda aktivite gösterebileceğiniz bir gün. Önemli konularda dostlarınızın desteğini alabilir ve sırlarınızı paylaşabilirsiniz. Aşk konusunda hevesli bir tutum içinde bulunmanız aradığınız heyecanı bulmanıza yardım edebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Terazi'deki Ay'ın etkileşimleri ailenizin ve ikili ilişkilerinizin değerini anlamanıza yardımcı oluyor. İşbirliğinin faydasını mesleğiniz konusunda da görebileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerinizde istikrarlı bir yapı sergileyeceksiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Yeni çevrelerle ilişkilerinizin güçlenebileceği ve bağlantılarınızda hızlı gelişmeler gözleyebileceğiniz bir gün. Kültürel faaliyetlere katılmak ve yabancı ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Ay'ın Neptün'le rahat etkileşimi yaratıcılığınızı destekliyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün aşk konusunda hızlı gelişmeler yaşayabilir fakat bunları gizli tutmak isteyebilirsiniz. Sosyal yaşantınızda beğenileriniz yüzünden huzursuzluk duyabilleceğiniz görülüyor. Hisseli paralar ve alım satım konuları gündeminizi oluşturabilir.


 



Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır