kapat
25.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Tahliye edilen eşine koştu


Serdar Ortaç'tan haraç istediği iddiasıyla tutuklu yargılanan müteahhit Hasan Erdem tahliye olunca manken eşi Ayşe San sevinçle DGM'ye gitti
Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'tan haraç istediği iddia edilen ve Osman Dönmez'le birlikte İstanbul DGM'de tutuklu olarak yargılanan müteahhit Hasan Erdem, 7 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Tahliye haberini duruşmayı izleyen babasından telefonla öğrenen Erdem'in eşi manken Ayşe San hemen DGM'ye gitti. Yaklaşık 2 saat babasıyla birlikte eşinin DGM'den çıkarılmasını bekleyen Ayşe San, çok mutlu olduğunu söyledi.

Daha önceki duruşmada tanık olarak dinlenen Serdar Ortaç, sanıkların kendisinden haraç istemediklerini belirterek, kimseden şikayetçi olmadığını söylemişti. Serdar Ortaç'tan koruma vaadiyle istediği 200 bin doları vermediği için sahne aldığı Etiler'deki 'Dalmaz Center'i kurşunlattığı iddia edilen Osman Dönmez, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Hasan Erdem de suçlamalarla ilgisinin bulunmadığını belirterek, "Yanımda 800 kişi çalışıyor. Serdar Ortaç'a dostane bir şekilde yardımcı olmak istedim. Bunun dışında bir suçum yok" dedi.

İddianamede, Sanıklar Osman Dönmez ve Hasan Erdem hakkında silahlı çete kurmak ve şartlı tehditten 26 yıla kadar hapis isteniyor.

Veli SARIBOGA


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır