kapat
01.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Rui Costa rest çekti


Fiorentina'nın, "Parma'ya sattık" diye açıkladığı Portekizli futbolcu, "Nereye gideceğime kendim karar veririm" dedi
Fiorentina'nın, kaleci Toldo ile birlikte 140 milyar lirete Parma'ya sattığını açıkladığı Rui Costa, "Ben et parçası değilim, alınıp satılmam. Nereye gideceğime kendim karar veririm" diyerek kulübüne rest çekti.

"Terim'le konuştum"
Portekizli yıldız, La Gazzetta dello Sport'a, "Tek teklif Parma'nınki değil. Fatih Terim'le telefonda görüştüm ve beni istediğini söyledi. Milan sevdiğim bir takım. Terim gibi bir teknik direktörle olmak da önemli. Ancak sadece hoca istedi diye bir takıma gidemem. Beni isteyen bir kulübe gitmek isterim" dedi.

Rui Costa'ya Real Madrid'den yapılan teklife de değinen gazete, yorumunda, "Rui Costa Parma haberini alır almaz Bodrum'daki Terim'i aradı. Ama Milan'ın, Fiorentina'ya yaptığı 50 artı 20 milyar liretlik teklif, Parma'nın önerisinin yanında çok aşağılarda kaldı. Terim Milanlı yöneticilerden hemen yeni bir teklif yapmalarını istedi. Şimdi Milan'a 80 milyar liret lazım" ifadesi kullanıldı.

Toldo'nun da Barcelona'ya gitmek istediği, Parma'ya herhangi bir cevap vermediği iddia edildi. Bu arada, Milan'ın, İnter'den Pirlo'yu, Fiorentina'dan da Pierini'yi aldığı öğrenildi. Pirlo için 17.5 milyon dolar ödenecek.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.