kapat
01.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Yarını düşünün


"Futbolcular sadece alacağı parayı hesaplıyor.
Ama geleceği görmeleri gerek. Yanlış adım atmasınlar. Oktay&Sergen kulüp bulamazsa Milli Takım'a alamam"

Kafanız rahat olsun
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, transfer döneminde futbolculara öğütlerde bulundu. Transfer piyasasının yükselmesinin kulüpleri daha sağlıklı adımlar atmaya yönelttiğine dikkat çeken Güneş, "Futbolcu geleceğini değil, alacağı parayı düşünüyor. Ama herşey para değil. Yarını düşünen futbolcu daha başarılı olur ve uzun yıllar oynar. Kafası rahat olmayan futbolcu da başarılı olamaz" şeklinde konuştu.

"Ben yardım ediyorum"
Sergen ve Oktay'a da mesajlar veren Güneş şöyle devam etti: "Hangi futbolcu olursa olsun, bir kulüpte oynamadığı takdirde Milli Takım'a çağırmam söz konusu olamaz. İkisi de bir an önce kulüp bulup, ya da kendi kulüpleriyle anlaşıp futbol oynamalı. Özellikle Milli Takım kadrosunda olan futbolcular transfer konusunda gelip bana danışıyor. Ben de elimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyorum."

Kaleye alternatif Kerem
Güneş, kaleci konusunda sıkıntıları olduğunu belirterek şunları söyledi: "Birçok kulüpte yabancı kaleci oynuyor. Şu anda Milli Takım'da Rüştü ve Ömer var. Bu iki kalecinin alternatifi olarak G.Saraylı Kerem'i görüyorum. Çok iyi kaleci ancak yedek bekliyor. Bir takımda oynadığı takdirde Ay-yıldızlı ekibe uzun yıllar hizmet edecektir." Şenol Güneş, kulüplerin transferde hülle yoluna başvurmalarına karşı olduğunu da sözlerine ekledi.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.