kapat
01.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Yücelen: Yolsuzlukla mücadelede kararlıyız
İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen, dün İstanbul Valiliği'ni ziyaret etti. Yücelen, "Herkesin bilmesi lazım; kanundışı faliyette bulananlar, yolsuzluğa bulaşanlar, her kim olursa olsun, her kime güvenirlerse güvensinler, muhakkak yakalanacak ve cezasını çekmek üzere adli makamlara sevk edilecektir" dedi.

AİHM'deki davalarda İtalya birinci, Türkiye dokuzuncu
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde (AİHM), dosya sayısı bakımından İtalya'nın birinci sırada bulunduğu, Türkiye'nin ise birçok Avrupa ülkesinin gerisinde 9. sırada yer aldığı bildirildi. Türkiye'den yapılan başvuruların ceza ve ceza muhakemeleri hukuku alanında yoğunlaştığı, 1 Kasım 1998-31 Ekim 2000 tarihleri arasında Türkiye'den AİHM'e yapılan başvuru sayısının 1325 olduğu belirtildi.

Ecevit, DSP'lilere "yaz ödevi" verdi
Başbakan Bülent Ecevit, Meclis'in yaz tatiline girmesi nedeniyle DSP'li milletvekillerine tatil süresince "saha çalışması" görevi verdi. DSP'nin Parti Meclisi'ni toplantıya çağıran Ecevit, DSP milletvekillerinin seçim bölgelerinde "saha çalışması" yapacağını, DSP'nin milletvekili olmayan illere de bu amaçla "heyet" gönderileceğini açıkladı.

CHP Genel Başkan adayı Mahmut Alınak tepki gösterip çekildi
CHP Genel Başkanlığı için Deniz Baykal'ın karşısına DEP ve SHP kökenli Mahmut Alınak da çıktı. Ancak, Alınak dün aleyhine kampanya oluşturulması üzerine çekildiğini açıkladı. Alınak, söz hakkı için aday olduğu yorumlarına karşı, Kars delegesi olarak zaten söz hakkı olduğunu kaydetti.

Karayalçın: Yeni oluşum çalışmaları Eylül'de tamam
Eski Bakanlardan Murat Karayalçın yeni parti oluşumunun Eylül ayında tamamlanacağını söyledi. İstanbul'da bir nikah törenine katılan Karayalçın "Tüzük ve program üzerinde Sayın Erdal İnönü bir hazırlık yaptı. Sanırım onümüzdeki günlerde onu tartışmaya açacak. Sayın İnönü'nün ifadesi ile söylüyorum.Yeni oluşum Eylül ayında tamamlanacak" dedi


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.