kapat
01.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

DJ. Derviş sevgilim olur


Ünlü manken Yasemin Kozanoğlu, 10 yıldır tanıdığı Erol Derviş'le 1 aydır birlikte olduklarını açıkladı ve ekledi: İlişkimiz çok güzel gidiyor
Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş'in DJ oğlu Erol, manken Yasemin Kozanoğlu'yla aşk yaşıyor. Önceki gün Çeşme'deki bir gece kulübünde Erol Derviş'in çaldığı parçalarla eğlenen 700 kişi arasında Yasemin Kozanoğlu da vardı. Kozanoğlu, "Erol'u 10 yıldır tanıyorum. Bir aydır da birlikteyiz. İlişkimiz güzel gidiyor. Erol, doğal ve sevgi doludur" diyor.

SEVGİLİSİYLE EĞLENDİ
Sevgİlİsİ Yasemin Kozanoğlu'yla birlikte Çeşme'ye giden Erol Derviş, Ilıca'daki Le Fuante'yi dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı. Le Fuante'yi dolduran yaklaşık 700 kişiyi 3 saat boyunca çılgınca dans ettiren Erol Derviş, gecenin sonunda sevgilisi Yasemin Kozanoğlu ile eğlendi.

Sevgilisinin seçtiği müziklerle bir dakika bile yerinde duramayan Yasemin Kozanoğlu, sevgilisiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Erol Derviş'i yaklaşık 10 yıldan beri tanıyordum. Onun insan sevgisini ve doğallığını seviyorum. İlişkimiz şimdilik çok güzel gidiyor. Yarın ne olur bilemem" dedi. Çeşme'de bir aile dostlarının villasında kalan çiftin bugün İzmir'den ayrılacağı öğrenildi.

Yusuf ÇINAR


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.