kapat
01.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Açılmayın boğulursunuz


Şile Belediye Başkanı Çayıroğlu 15 günde 3 kişinin boğulması üzerine eline megafonu alıp denize girenleri dikkatli olmaya çağırdı
Sıcakların bastırmasıyla serinlemek için Şile'nin plajlarını dolduran hafta sonu tatilcilerinden 3 kişinin boğularak hayatını kaybetmesi, Şile Belediyesi'nin alarma geçmesine neden oldu. Geçen yıl alınan önlemler sayesinde yaz boyunca sadece 3 kişinin boğulduğu Şile'de, sezonun açılmasının üzerinden daha 15 gün geçmeden 3 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine Belediye Başkanı İhsan Çayıroğlu eline megafonu alıp plaja koştu.

UYKULARI KAÇIYOR
Kumsalda ciple, denizde de botla dolaşarak denize girenlerin uyması gereken kuralları hatırlatan Çayıroğlu, "Yazınızın zehir olmasını istemiyorsanız, belirli yerlerin dışında denize girmeyin. Suda şakalaşmayın, alkol aldıktan sonra ya da yemek yeyip hemen denize koşmayın. Denize mutlaka belediye personelinin görev yaptığı mesai saatleri içinde girin çünkü boğulma olayları sabah 07.00'den önce ve akşam 19.00'dan sonra yaşanıyor" diye anons etti. Hafta sonları geldiğinde uykularının kaçtığını söyleyen Çayıroğlu, "Önlemlerimizi daha da sıklaştırdık. Şile'ye gelen herkese broşürler dağıtıyoruz. Ayrıca rutin olarak hem karadan hem de denizden anonslar yapıyoruz" dedi.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.