kapat
01.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Doğmadan yetim


5 gün önce kocasını bir trafik kazasında kaybeden gazeteci Nurgül Kurum babasını 6 aylıkken yitirmiş. 2 ay sonra doğacak ikizleri de onunla aynı kaderi paylaşacak
Karadeniz Gazetesi muhabiri Nurgül Günaydın Kurum'un hayatını bir tesadüf karartmıştı. 5 gün önce bir kaza haberine koşa koşa giden Kurum, ölenler listesinde eşinin adını görünce şok geçirmiş, yaşamının en kötü haberiyle karşılaşmıştı. Nurgül'ü bekleyen acı bu kadar değildi. 7 aylık hamile olan genç kadın, 6 aylıkken babasını kaybetmiş; yetim büyümüştü. Ve ne yazık ki 2 ay sonra dünyaya gelecek ikiz bebekleri de babasız büyüyecekti.

EN ACI HABER
Eşinin trafik kazasında öldüğünü haber için gittiği hastanede öğrenen gazeteci Nurgül Günaydın Kurum 4 yıl önce 31 yaşındaki otobüs şoförü Kemal Kurum'la bir arkadaş davetinde tanıştı. Daha ilk görüşte birbirlerine ısınan iki gencin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendiler. Ama bu evlilik 9 ay sürdü. Nurgül 5 gün önce gazete binasında haber yazarken bir ihbar aldı. Bir kamyonla bir halk otobüsü çarpışmıştı. Kaza yerinin Vakfıkebir olduğunu öğrenince bu hatta çalışan eşini aradı. Telefon çalıyor, ancak cevap vermiyordu. Gerçeği öğrendiğinde ise yıkıldı. Kemal'i ölmüştü. Bir gazetecinin yaşayabileceği en acı olayı yaşadığını söyleyen Nurgül, 2 ay sonra doğacak ikizlerinin kaderinin de kendisine benzediğini söyledi: "Ben de babamı 6 aylıkken kaybetmiştim. Onu fotoğraflarından tanıdım. Çocuklarım da o dünya tatlısı babalarını fotoğraflarından tanıyacaklar" dedi.

Ersin RAMOĞLU


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.