kapat
01.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Saadet dediğin parayla


Forbes dergisinin her yıl yayınladığı 'dünyanın en zenginleri' listesinden inmeyen ünlülerin, çok paralarının olması dışında ortak bir özellikleri daha var: Kendilerinden en az 20 yaş genç eşlerini servetleri sayesinde tavlamaları
* Rupert Murdoch 70

* Wendy Deng 32

Medya bilgilerine vuruldu
70 yaşındaki medya imparatoru Rupert Murdoch'un sahibi olduğu Hong Kong'daki Star TV'de çalışan Wendy Deng, Çin medya sektörü hakkındaki fikirleriyle ünlü medya imparatoru patronunun dikkatini çekti. Murdoch, 1999 yılında parlak çalışanı Wendy Deng için 31 yıllık karısı Anna'dan boşandı. Deng'in Murdoch'tan hamile olduğunu açıklaması üzerine de aynı yıl evlendiler.

*Silvio Berlusconi 64

*Veronica Lario 45

Üstsüz görünce aşık oldu
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, eski bir seks yıldızı olan karısı Veronica Lario'yla 80'li yıllarda bir filmin çekimi sırasında tanıştı. Berlusconi, 1985 yapımı "Sotto... Sotto..." filmi sayesinde adını duyuran Lario'yu kuliste tebrik etmeye gittiğinde üstsüz görünce aralarında büyük bir aşk başladı. 1990'da evlendiler. Seks filmlerinde oynamayı bırakan Lario, sadece Milano'daki La Scala operasının açılışlarında kamuoyunun önüne çıktı.

* David Murdock 64

* Tracy Murdock 40

Mimarıydı karısı oldu
Emlak milyarderi David Murdock'la iç mimar olan karısı Tracy'nin tanışmaları Murdock'un Bel Air'deki villasını dekore ettirmeye karar vermesiyle başladı. Aralarındaki iş ilişkisi aşka dönüştü ve 2 kez boşanan ve son karısı da ölen Murdock, Tracy'yle 1999'da evlendi.

* Julia Koch 39

* David Koch 61

Bir yemek hayatını değiştirdi
Julia Koch ünlü bankacı David Koch'la tanışana kadar bir modacının yanında haftada 200 dolar ücretle çalışıyordu. Bir arkadaşının tavsiyesiyle hiç tanımadığı Koch'la akşam yemeğine çıktı ve hayatı değişti. Çift, 1996'da evlendi. Julia Koch, Amerika'nın en iyi giyinen kadınları arasında yer alıyor.

* Bernard Ecclestone 70

* Slavica Egglestone 42

Ret cevabı yıldırmadı
Hırvatistan doğumlu model Slavica, Formula 1'in patronu Ecclestone ile İtalya'daki Formula 1 yarışları sırasında tanıştı. Kendisinden 30 santim kısa olan bu yaşlı adamın kim olduğunu bilmeyen 22 yaşındaki model, Ecclestone'u reddetti ve telefon numarasını yanlış verdi. Ecclestone genç kadının peşini bırakmadı.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.