kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Trabzon, Brezilyalı oyuncularına kavuştu
Trabzonspor, daha önce sözleşme imzaladığı 4 Brezilyalı oyuncusuna kavuştu. Da Silva, Eduardo, Prazeres ve Jarro dün ilk kez Trabzon'a geldiler. Trabzon'a gelen Brezilyalı oyuncular, kentin çeşitli yerlerini gezdikten sonra, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kısa bir çalışma yaptılar. Bu arada prensipte el sıkışılan A.Gücülü Cafer ile bordo-mavili takım bugün sözleşme imzalayacak.

Hakan'a geçer not
Interdeki ilk sezonunda inişli çıkışlı bir grafik çizen Hakan Şükür, taraftarlar arasında yapılan oylamada 5.92 puanla 22 kişilik listede 10. sırada yer aldı. Milli futbolcu 5.90 olan takım ortalamasının üstüne çıkmayı başarırken, Dalmat 7.00 ortalamayla ilk sırayı aldı. Golcü Vieri ikinciliği, kaleci Frey ise üçüncülüğü elde etti. Taraftarlar yılın en kötü maçı olarak Inter'in Milan'a 6-0 yenildiği maçı seçti.

Okan işi arapsaçı
Fransa'nın Marsilya kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzalayan Bursasporlu Okan için iki kulüp anlaşmaya varamadı. Fransa'da Marsilya'nın yöneticileri ile görüşen asbaşkan Nihat Şengezer, "Biz, 'Okan bizim oyuncumuz' diyoruz, onlar da, 'Okan bize imza attı, Marsilya'da oynayacak' yanıtını veriyorlar. Kontratı görmek istedik, onlar da bizimle olan sözleşmesini istediler" yorumunu yaptı

Bayanlar terfi etti
Budapeşte'deki Avrupa Bayanlar Atletizm Birinci Ligi'nde Türk milli takımı ligde kalmayı sons anda başardı. Milli takım, önceki gün yapılan müsabakalarda olumsuz sonuçlar alırken, dün aldığı iyi derecelerle 8 takım arasından 6. olmayı başararak Avrupa Atletizm Birinci Ligi'nde kalmayı başardı.

Ümitler güldürdü
Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, İstanbul`da Litvanya ile yaptığı 3. ve son özel maçı 100-97 kazandı. Kadıköy Caferağa Salonu`nda oynanan karşılaşmada ilk yarıyı rakibi karşısında 53-50 yenik kapayan milliler, ikinci yarıdaki üstün oyunuyla karşılaşmadan 100-97 galip ayrıldı. Milliler, Litvanya ile yaptığı ilk maçı 65-62 kazanırken, 2. maçı 93-70 kaybetmişti.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır