kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Aslan'daki Ay'ın konumu kendinizin farkında olacağınız bir günde bulunduğunuzu belirtiyor. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Mesleki konulardaki başarınızın karşılığını maddi olarak alamamaktan şikayetçi olabilir ve beklenmedik bir fırsatı kaçırmanın rahatsızlığını yaşayabilirsiniz. İletişime önem vermeli ve ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aslan'daki Ay'ın burcunuzdaki gezegenlerle rahatlatıcı açılarının üzerinizde pozitif yönde enerji verici etkileri olabilir. İletişime çok açık olacağınız bugün yeni eğitim fırsatları üzerinde karar alabilirsiniz. Her türlü anlaşmadan kazançlı çıkacaksınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Aslan'daki Ay'ın Uranüs'le sert açısı maddi konularda yeni girişimler için çok uygun bir zamanda olmadığınızı belirtiyor. Fakat pazarlık yaparak için koşullarınız olumluya çevirebilirsiniz... Paylaştığınız değerler konusunda dikkatli olmalısınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün burcunuzdaki Ay'ın oluşturacağı etkiler birçok konuda yenilik yaşayabileceğinize işaret ediyor. Birebir ilişkilerinizdeki karmaşalardan iletişim yoluyla kurtulacaksınız. Kaynaklarınız konusunda ani kararlar almayın.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bilinçaltı saplantılarınızdan kurtulmak için rahatlamayı denemelisiniz. Boğa'daki Venüs'ün desteğiyle kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda duraksayabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Duygularınızı açtığınız arkadaşlarınızdan fazlasıyla etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Uranüs'ün ve Aslan'daki Ay'ın desteğiyle yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve temsilcilik görevi üstlenebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Aslan'daki Ay'ın durumu işlerinizde meydana gelebilecek ertelemelerin üzerinde fazla durmamanızı öğütlüyor. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni iş bağlantıları gündeme gelebilir. Maddi konularda aceleci olmayın.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Aslan burcundaki Ay'ın durumu her türlü şartı olumlu yönlendirebileceğinize iaşret ediyor. Kendinizi rahat bırakabilir ve çevrenizle ilişkilerinizin kendiliğinden geliştiğini farkedebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bugün yakın çevrenizdeki kimselerle iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aslan burcundaki Ay'ın burcunuzdaki Uranüs'le yaptığı sert etkileşim ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda gerilimlere işaret ediyor. Çok iyi ve çok ters olayları bir arada yaşayabilirsiniz. Aşkta tutarlı davrandığınız sürece sorun yok.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Uranüs'ün Ay'la gerilimli açısı bugün vereceğiniz sözlere dikkat etme gerekliliğini hatırlatıyor. Haberleşme kopuklukları işlerinizi negatif etkileyebilir. Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapıp, yapıcı düşüncelerinizi uygulayabilirsiniz.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır