kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Mario Jardel Porto'ya yakın


G.Saray yönetimi, Jardel için gelen teklifleri bugün değerlendiriyor. Bugünkü toplantı öncesinde ibre ikinci başkan Mehmet Cansun'un Porto ile yaptığı pazarlıkta "6 futbolcu+6 milyon dolar" teklifine döndü.
Çünkü Jardel'e talip olan Marsilya ile yapılan son pazarlıkta ipler kopma noktasına geldi. Marsilya'nın Jardel'e karşılık verdiği Bakayoko ve Leroy'un banka teminatı istemeleri sorun oldu. G.Saray bu talebe "Olumlu" yanıt veremeyince pazarlıklar sadece paraya döndü. Başkan Faruk Süren, Marsilya Genel Direktörü Bernard Tapie'den Jardel için nakit 14 milyon $ istedi. Fransız kulübü bu parayı veremeyeceğini bildirince, görüşmeler çıkmaza girdi. Bugün yapılacak yönetim toplantısında Jardel'in son durumu netlik kazanacak.

İviç istiyor ama
Marsilya Teknik Direktörü Tomislav İviç, kulübün internet sitesindeki röportajında, "Avrupa'daki her kulüp gibi biz de Jardel'i isteriz. Forvet olarak Jardel öncelikli bir isim. Finansal olarak mümkünse yaparız" dedi. "Ya takas, ya para" diye yazan L'Equipe gazetesi, Marsilya'da sadece N'Gotty'nin Galatasaray'a gitmeye sıcak baktığını kaydetti.

KAZIM AKAR

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır