kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Dikkat! Maliye geliyor


Maliye Bakanlığı basında çıkan transfer rakamlarıyla kulüplerin beyan edecekleri rakamları karşılaştırıp, gerekirse ceza kesecek
Trilyonların havada uçuştuğu transfer borsasına Maliye Bakanlığı kıskacı. Türkiye'de kulüpler kadrolarını güçlendirmek için sürekli transfer yaparken, Maliye Bakanlığı da vergi kaçağını önlemek için sıkı tedbirler alıyor.

Gelirler Genel Müdürü Akif Hamzaçebi, Futbol Federasyonu'nu 21 Haziran tarihli bir yazıyla uyarıp, bu konuda hassas davranılmasını istedi. Yazıda, kulüplerin futbolculara ödediği tüm paraların ücret sayıldığı hatırlatılarak, "Vergilerin kulüpler tarafından beyan edilerek ödenmesi gerekmektedir. Denetim elemanlarımızca yapılan vergi incelemelerinde basına yansıyan tutarlarla, beyan edilen rakamlarda fark olup olmadığı araştırılmaktadır. Spor kulüpleri ceza ödememek için bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelidir" denildi.

Buna göre 937 milyar 500 milyon liraya sözleşme imzalayan F.Bahçe kalecisi Rüştü adına, sarı-lacivertli kulübün bunun yüzde 40'ı olan 375 milyar lira vergi ödemesi gerekiyor.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır