kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Dayatmalardan hayır gelmez


MHP Lideri Bahçeli "Ekonomik krizi bir siyasi krize dönüştürmek isteyenler" var dedi.
MHP Antalya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Korkuteli 5. Dereköy Kartal Yaylası Şenlikleri'ne katılan Bahçeli, "Ekonomik krizi körükleyen, olduğundan daha büyük göstermeye çalışanların asli amacı ekonomik krizi siyaset krizine dönüştürmektir" dedi.

Korkuteli ilçesi yakınlarındaki şenliklere gelişinde sevgi gösterileriyle karşılanan Bahçeli, siyasetinin birtakım sıkıntıları olduğunun ve parlamenter sistemde düzeltilmesi gerekli hususlar bulunduğunun herkes tarafından bilindiğini belirtti. Bahçeli, ''Ancak unutulmamalıdır ki bu meseleler yine siyasetçilerin ve siyasi partilerin çabalarıyla çözümlenebilecektir" dedi.

GAZETECİLERE YAYLA DAYAĞI
Şenlikler sırasında Bahçeli'yi izleyen gazetecilerle korumalar arasında gerginlikler yaşandı. Bahçeli'ye yer açan korumalar, görüntü almak isteyen AA muhabiri Rıza Özel, Sabah Gazetesi muhabiri Ömer Mazı ve NTV kameramanı Tanju İyidoğan'ı tartakladı. Gazetecilerin durumu bildirdiği Bahçeli korumalara sert tepki gösterdi. Bu arada akşamleyin Bahçeli'nin Isparta Sandıklı'ya giden konvoyunu izleyen ve güvenlik görevlisi olduğu belirtilen Cemalettin Şahin aracının takla atması sonucu yaralandı.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır