kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Fazilet'le benim ne alakam var!


Tayyip Erdoğan, "FP ile alakam yok" dedi ve "olan bitenlerin çalışmalarını hiç sekteye uğratmadığını" söyledi.
FP'nin kapatılmasının ardından Ankara'ya gelerek, yenilikçi milletvekilleriyle yeni parti toplantısı yapan Tayyip Erdoğan, dün de Ankara'da işadamı Yüksel Kavuştu'nun oğlunun Hacıbaba Et Lokantası'ndaki sünnet yemeğine katıldı. Erdoğan'la birlikte "yenilikçi" İstanbul milletvekilleri Abdülkadir Aksu ve İsmail Kahraman, Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, Kocaeli Milletvekili Vecdi Gönül ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç'ın yanı sıra, ilginç bir tesadüf sonucu, FP'nin kapatılmaması yönünde oy kullanan Anayasa Mahkemesi üyesi Sacit Adalı da aynı yemeğin konukları arasındaydı.

"AYRI BİR OLAY"
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, FP'lilerin Bilkent Otel'deki toplantısına katılıp katılmayacağı sorusuna, "Ne alakası var? Ben bir defa milletvekili değilim. İkincisi benim partiyle falan bir alakam yok" dedi" yanıtını verdi. Erdoğan, kapatılan FP'de bundan sonra ne olacağının sorulması üzerine ise şöyle konuştu: "Benimle ilgili olanlar ayrı bir olay, arkadaşların şu anda vereceği karar ayrı bir olay. Benimle ilgili olan karar, ben aynen bugüne kadar yapmış olduğum gibi, cezaevinden çıktıktan sonraki fikri altyapı çalışmalarını aynen yine devam ettiriyorum. Bundan sonra da ettireceğim. Bu olan bitenler bu çalışmaları hiç sekteye uğratmamıştır."

ASKERE MESAJ
Bir gazetecinin, hukukçuların ve kendisinin siyasi yasağının bittiğine dair söylemleri olduğunu hatırlatarak, "Hala niye bekliyorsunuz?" şeklindeki sorusunu yanıtsız bırakan Erdoğan, "İsterseniz siz beni üzmeyin, ben de sizi üzmeyeyim" diyerek, diğer soruları yanıtsız bıraktı.

Erdoğan, yemekten ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine, dün bir gazetede yer alan "Tayyip Erdoğan bir albayla gizli, bir koramiral ile de açık görüşme yaptı" şeklindeki haber için "Büyük bir kısmı doğru, büyük bir kısmıysa maalesef doğru değil" dedi. Erdoğan, emekli koramiral Atilla Kıyat ile görüşmesinin doğru olduğunu belirterek, "O da aylarca önceydi, o kadar" dedi. Erdoğan, "Atilla Kıyat ile kitapta anlatılan çerçevede mi görüştünüz? (İdeolojik bir parti kurmayacağım) şeklinde mi?" sorusuna ise "Hayır, hiç alakası yok" diye karşılık verdi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır