kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Darısı bizim başımıza


Ünlü mankenler Sema Şimşek ve Burak Hakkı'nın düğününe katılan şovmen Okan Bayülgen ve Beyaz evlilik sinyalleri verdiler
Manken Sema Şimşek ve meslektaşı Burak Hakkı, beraberliklerinin 3'üncü yılında evlendiler. Modacı Yıldırım Mayruk, en gözde mankenleri arasında yer alan Sema Şimşek'e Sarıyer'deki villasında bir düğün daveti vererek jest yaptı. Düğün podyum dünyasında peş peşe gelecek düğünlerin de müjdecisi gibiydi. Okan Bayülgen ve Beyaz, gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine manken sevgilileri ile evlilik hazırlığında olduklarının mesajını verdiler.

SIRADA KİMLER VAR...
Bu arada Berke Hürcan Sennur Yücel ile Tuğba Ünsal'ın eski sevgilisi Kıvanç Kasabalı Türkiye ikinci güzeli Sedef Avcı ile eski Türkiye güzellerinden olan ve adı Adnan Hoca grubuyla birlikte anılan Pınar Tezcan Murat Öztarhan ile yeni aşklarını evliliğe taşıdıklarını açıkladılar. Yeni bir koreografi salonu açan Deniz Pulaş ise iş ortağı olarak tanıttığı Göksel Budak ile Ceylan Saner eşi Selim Tekeli ile eğlendiler gece boyunca. Gecenin sonunda herkes, podyum dünyasının önümüzdeki günlerde birçok yeni evliliğe daha şahit olacağı konusunda hemfikirdi.

Bülent İPEK

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır