kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Minik Serçe'ye neler oluyor?


Sezen Aksu uzun süredir hasta. Kortizondan yüzünün şiştiği, tedavi için yurtdışına gideceği söyleniyor. Yakın çevresine göre ise iyileşti sadece yalnız kalmak istiyor
Sezen Aksu uzun süredir ortalarda yok. Ne konser, ne tv programı, ne de gece gezmeleri... Böyle olunca da hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor. Uzun süredir sağlık problemleriyle boğuşan sanatçının hâlâ iyileşemediği, tedavi için yurtdışına gideceği konuşuluyor. Minik Serçe'nin hastalığı böbrek üstü bezlerinin çalışmaması. Yaklaşık 1 yıl önce yoğun konser programlarından sonra halsiz düşün sanatçı, bir süre ilaç kullanış ve bu ilaçlar vücudunda ödem yapınca rahatsızlığı ortaya çıkmıştı. O günlerde birkaç kez bayılan ve hastaneye kaldırılan Aksu, "2 günde bir damardan Onadron adlı kortizon iğnesi oluyorum. Bu yüzden yüzüm şişti ama geçici bir problem" demişti. Ama geçen aylar boyunca hastalığı devam etti. Şeker hastası olduğu, kırışıklıklar için kullandığı Botox iğnesi yüzünden yüz felci geçirdiği konuşuldu. Harbiye Açık Hava ve Rumeli Hisarı'nda her sene düzenli olarak verdiği konserleri de iptal edince endişeler daha da arttı. Ama Minik Serçe, hayranlarının tüm merakına rağmen sağlığı ile gelişmeleri gizlemeyi sürdürüyor.

SEVGİLİSİYLE MAVİ TURA ÇIKACAK
Yakın dostu Emel Müftüoğlu ise Sezen Aksu'nun iyileştiğini sadece yalnız kalmak istediğini söylüyor: "Artık Sezen'in rahatsızlığı kalmadı. Vücudunda kortizon boşalması olmuştu. Onun tedavisi sürüyordu. Şu anda dengelendi. Suratında şişlik de kalmadı. Bir problemi yok. Sadece kendiyle başbaşa kalmak istiyor. Çiçekleriyle uğraşıyor. Beste yapıyor. Sevgilisiyle mavi tura çıkmayı düşünüyor."

Gülşen Yüksel

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır