kapat
25.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Alokurye
 

İki olay, iki vahşet


1- Mesut Turhan, işyerinde kavga ettiği arkadaşını öldürdü. Cesedini 8 parçaya bölüp, değişik yerlere bıraktı. Soğukkanlı katil Turhan, 'Ben öldürmeseydim, o beni öldürecekti' dedi
İzmir Pınarbaşı'ndaki vahşet, İpek Ailesi'nin karakola başvurmasıyla ortaya çıktı. İpek Ailesi, bir fabrikada çalışan 22 yaşındaki oğulları Ufuk İpek'in, Cuma akşamından beri eve gelmediğini söyledi. Olayı araştıran polisler, Uğur İpek'in çalıştığı işyerine gittiler ve kan izlerine rastladılar. Araştırmayı derinleştiren polisler, işyerine 50 metre uzaklıktaki çöp bidonunun içinde Ufuk İpek'in baş kısmını buldular. Bunun üzerine işyerindeki arkadaşı Mesut Turhan'ı sorguya çektiler.

O BENİ ÖLDÜRECEKTİ
Turhan, sorgusunda suçunu itiraf ederek, korkunç cinayeti ayrıntısına kadar anlattı: "O gece işyerinde ikimiz vardı. İçip, konuştuk. Aramızda kıdem konsunda kavga çıktı. Boğuşmada Ufuk başını beton zemine vurdu ve öldü. Falçata ile cesedi toplam 8 parçaya böldüm. Hepsini ayrı yerlere bıraktım. Öldürmeseydim, o beni öldürecekti." Turhan, Bornova Adliyesi'ne sevk edildi.

2- Hemşireyle evlenmek isteyen polise imam nikahlı hamile eşi izin vermedi. O da polis kardeşini alıp eşinin evini bastı: 6 kişi öldü

Katliam gibi cinayet Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana geldi... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ümraniye Asayiş ekiplerinde görevli bir yıllık polis memuru Hüseyin Yalçın, bir süre önce imam nikahıyla Saniye Yüksel'le evlendi. Bu birliktelikten Barış adlı 3 yaşında bir çocuğu bulunan Yalçın, Leman adlı bir hemşireye aşık oldu. Ancak, Leman hemşire, Hüseyin Yalçın'ın evlenme teklif etmesi üzerine, "Eşinden ayrıl, sonra evleniriz" diye şart koştu.

İKNA EDEMEDİ
Hüseyin Yalçın da 6 aylık hamile eşi Saniye Yüksel'e ayrılmak istediğini söyledi. Ancak genç kadın, eşinin bu teklifine şiddetle karşı çıktı. Kocasına kızan genç kadın doğruca İslahiye'ye baba evine gitti. Bu duruma sinirlenen Hüseyin Yalçın, Adana'da kendisi gibi polis memuru olan kardeşi Murat Yalçın ile birlikte dün sabah Saniye Yüksel'in babası Musa Yüksel'in evine gitti.

TESLİM OLDULAR
Hüseyin Yalçın, dini nikahlı eşi Saniye Yüksel ve babası Musa Yüksel'le tartışmaya başladı. Kızını bırakmak isteyen damadına sinirlenen Musa Yüksel, öfkeyle bağırmaya başladı. Bu sırada damadının kardeşi Murat Yalçın'a saldıran Musa Yüksel'in hareketi katliamın kıvılcımı oldu.

Murat Yalçın, beylik tabancasını çekerek dehşet saçtı. Saniye Yüksel, babası Musa Yüksel, 3 yaşındaki oğlu Barış, evde bulunan Kezban (45), İbrahim (15), Zeynep (5) Yüksel'i öldürdü. Ortalık kan gölüne dönerken, polis memuru kardeşler olayın ardından teslim oldu.

Temel EREN-Nazan ERDEM-Sırrıberk ARSLAN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır