kapat
22.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün ev ve aile ile ilgili konularda her zamankinden daha duyarlı olmanız mümkün. Kendinizle başbaşa olma isteğinizin artabileceği gözleniyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Yöneticiniz Venüs'ün Ay'la olumlu etkileşimi sayesinde maddi konularda isabetli kararlar verebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişimler ve yeni planlar için uygun bir gün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarfedebileceğiniz görülüyor. Ay'ın Venüs'le olumlu etkileşimi kaynaklarınızla ilgili isabetli kararlar alabileceğinizi ve kadın akraba ya da arkadaşlarınızdan destek görebileceğinizi açıklıyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yönetici gezegeniniz Ay'ın burcunuzdaki konumu ve Venüs'le olumlu etkileşimi bu gün sizi yaratıcılık gerektiren her türlü konuya motive edebilir. Görüntünüzde yapacağınız değişimlerden arzu ettiğiniz verimi alabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yalnız yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermeniz gerekiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Kendinizi sosyal ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Maddi açıdan olumlu gelişmeler kapıda.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Yengeç burcunda bulunan Ay'ın olumlu enerjisi kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı kültürlere ilgi duyabilir, bu motivasyonla seyahatler planlayabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kendinizi dış etkenlere karşı duyarlı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı arttırmak sizin için çok önemli olabilir. Ay'ın Venüs'le olumlu etkileşimi kendinizi dinç hissedebileceğinizi öngörüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün eşinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ay'ın Venüs'le etkileşimi sayesinde geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. Yeteneklerinizin ön plana çıkacağı işlerde başarılı olabileceğiniz görülüyor. İşlerinize gösterdiğiniz özeni vücudunuza da uygulayın.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yengeç'te ilerleyen Ay'dan rahatlatıcı etkiler alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Eğlenceli ortamlar gündeminizde yer alıyor. Ay'ın Venüs'le etkileşimi sayesinde sevgi konusunda her zamankinden daha başarılısınız.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır