kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Hakan-Okan yedek
İtalyan basını, İnter'de gelecek sezon teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Arjantinli Cuper'in 11'i üzerine senaryolar kurarken, "Hakan ve Okan kesin kulübede oturur. Emre ise Veron'un transfer edilmemesi durumunda ilk 11'de oynayabilir" yorumunu yaptı. Bu arada gazeteler, Bari maçında ilk 45 dakika oynayan ancak varlık gösteremeyen Hakan Şükür'ü eleştirdi. Hakan bir arkadaşının düğününe katılmak için dün akşam ailesi ile beraber İstanbul'a geldi.

Denizli-NK Celik
İnter-Toto Kupası'ndaki temsilcimiz Denizli, ilk turda Bosna Hersek'in NK Celik takımıyla eşleşti. İlk maç 17 Haziran'da Bosna'da rövanş 24 Haziran'da Denizli'de. NK Celik, Bosna Hersek Ligi'nde bitime bir hafta kala 21 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyetle dördüncü sırada bulunuyor.

Altılıdan servet
Bursa yarışlarında sürprizler olunca altılı ganyanı 2 kişi bilerek 281 milyar 734 milyon 500 bin liranın sahibi oldu. Altılı Ganyan'ın kazançlı iki bileti de İstanbul'dan 169 nolu Fındıkzade ve 228 nolu Kağıthane'deki ganyan bayilerinden oynandı. Kağıthane'den oynayan talihli, 14 milyon 520 bin lira ve Fındıkzade'den oynayan talihli de 249 milyon 600 bin lira karşılığında bu servetin sahibi oldular.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır