kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İletişimdeki yoğunluk yüzünden yorulabilirsiniz. Ancak, olayların nedenleri üzerinde fazla durmayıp pratik çözümler bulabileceksiniz. Balık'ta bulanan Ay girişimci yönünüzü destekleyerek yeni isteklerinizin yaratacağı gelişmeler içine girebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Oğlak'taki Ay'dan olumlu etkilendiğiniz bugün, ticari girişimlerinizin ve yurtdışı bağlantılarınızın gündeme gelecek. Maddi konularda yaratıcılığınızı ve zekanızı kullanarak çok başarılı olabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le zorlu açısı meslek yaşantınızda birtakım anlaşmazlıklarla karşılaşabileceğiniz bir güne işaret ediyor. Ama iletişimci yönünüzden bu gibi sorunları çözmek için yararlanabilir ve kariyerinizde önemli başlangıçlar yapabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün bilinçaltınızın güçlenmesi, iç yeteneklerinizin artması ve gizli konulara ilginizin yoğunlaşması mümkün. Ay'ın burcunuza yaptığı olumlu etkiler sezgilerinizi artırıyor.Yaşam enerjinizin güçlü oluşu sağlığınızı da pozitif etkileyebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Ay'ın konumu bugün paylaşımlarınız konusunda yeni adımlar atabileceğinizi belirtiyor. Hoşgörülü davranmak bugün size zor gelebilir. Eşiniz ve ortağınızla aranızda ortak çalışmalar konusunda sezgisel bir anlaşma olabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Karşıt burcunuz Balık'ta bulunan Ay işbirliği ve ortaklık konularında yeni başlangıçlar yapabileceğinizi ve titiz davranmanız gerektiğini belirtiyor. Ayrıntılara önem verdiğiniz için işle ilgili gelişmeleri kontrol altında tutmak size fazla zor gelmeyecektir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ay düzen arayan yapınızı, mekanlarda yenilik yaparak rahatlatabileceğinizi belirtiyor. Çalıştığınız yerde düzenleme gibi işlere vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Zamanınızın büyük bir kısmını rutin işlerinize ayırmak zorunda kalabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Romantik eğilimlerinizin oldukça yüksek olabileceği bir gündesiniz. Ay duygularınızı yoğunlaştırabilir fakat geçmişe bağlılığınız aşk konusunda gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Bugün kaçamak aşklar yaşamak için içinizde itilim duyabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Sezgilerinizin oldukça yoğun olabileceği bir gündesiniz. Ay her zamanki gibi dışa açık olmayacağınızı belirtiyor. Evinizde huzura ihtiyaç duyabilir ve sevdiklerinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek nitelikte. Eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlara girebileceğiniz bir gündesiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu gelişmeleri siz planlamadığınız için rahatsız olabilir fakat düzene koymak için Balık burcunda bulunan Ay'ın enerjisinden yararlanabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün iç dünyanızda nedensiz bir coşku hissedebilir ve beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Burcunuzdaki Ay'ın Satürn'le gerilimli açısı sıkıntılarınızın alışveriş eğiliminizi arttırabileceğini gösteriyor.


 


 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır