kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

En mutlu aile


Menajer Lütfi Arıboğan ile sayı kralı Harun Erdenay'ı F.Bahçe'deki evine şampiyonluk kahvaltısına çağıran koç Murat Didin, başarının sırrını 2 kelimeyle açıkladı: Aile ortamı

Zorluklara rağmen
Basketbolda 2000-2001 sezonunun şampiyonu Ülker'de kutlamalar sürerken, koç Murat Didin, "Sezon içinde aldığımız galibiyetler mutlu sonun habercisiydi" dedi. Didin, Serkan'ın eksikliği, Orhan ve Ufuk'un sakatlıkları ve Haluk'un geçirdiği ağır hastalığın kendilerini zaman zaman olumsuz etkilediğini belirterek, şunları söyledi:

Pişe pişe başardık
"Bütün bu eksiklere rağmen mücadele gücümüzü kaybetmedik. Play-off'ta elediğimiz G.Saray ve Telekom iyi basketbol oynayan ekiplerdi. Zorlu rakipleri geçerken belki kimse farketmedi ama basketbol seviyemizi yukarı çıkardık. Ve çoğunun 4-1 ile elenirler dediği Efes serisinde direncimiz daha da arttı, inancımız bize şampiyonluğu getirdi."

Herkes kalıyor
M enajer Lütfi Arıboğan da, "Teknik heyet ve bütün basketbolcularımızla anlaşacağız. Yani herkes kalıyor. Aynı zamanda gelecek sezon ULEB'in Avrupa Ligi'nde başarılı olmak için gereken takviyeleri de yapacağız. ULEB'in kura çekimi de 7 Temmuz'da. Şimdi rakiplerimizi bekliyoruz" diye konuştu.

FEHMİ ÖZGÜLER

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır