kapat
12.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Açık arttırma


Cimbom'a 28 milyon dolara patlayan Brezilyalı golcü için son teklif Marsilya'dan geldi. Fransız ekibi, Jardel'e karşılık Bakayoko, İssa, Dumas +5 milyon dolar öneriyor
Mali sıkıntı içindeki Galatasaray, Jardel kozunu kullanarak nefes almanın yollarını arıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, 25 milyon dolar değer biçtiği golcü futbolcuyu satışa çıkartırken, Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendiriyor.

Brezilyalı yıldıza şu ana kadar Fransa, Portekiz ve İngiltere'den teklifler var. G.Saray, yüksek bonservis bedeli sebebiyle genelde takas öneren kulüplerden birini seçecek ve açık arttırma sonuçlanacak.

Monaco, PSG, Fulham, Porto ve Benfica'dan sonra devreye giren Marsilya kulübü de G.Saray'a golcü futbolcu için üç oyuncusunu (İbrahim Bakayoko, Pierre İssa, Frank Dumas) artı 5 milyon dolar önerdi.

Yönetim takas diyor
G.Saray yönetimi, Jardel'i takasta kullanıp hem oyuncu hem de para almanın peşinde. Sadece para alınırsa büyük kısmı kredilere gideceği için satışa sıcak bakmayan yönetim, hem futbolcu alıp hem de kredi kapatmanın kolay yolu olarak Jardel'i takas+para formülüyle gönderme hesapları yapıyor. 2. Başkan Mehmet Cansun, konunun en geç hafta sonu açıklık kazanacağını söyledi.

"Jardel satılacaksa kimi alacağız? Takas olursa yerine kim gelecek? Kalacaksa yanında kim oynar?" sorularını soran Lucescu ise gelecek yılın planlarını Jardel'in gidişine veya kalışına endeksliyor.

GÖKMEN ÖZDEMİR

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır